Milletvekilleri Ankara’da Çalmadık Kapı Bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

Milletvekilleri Ankara’da Çalmadık Kapı Bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2015 09:40

AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLLERİ ANKARA'DA TEMASALRDA BULUNUYOR.

AK Parti Düzce milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir Düzce’ye daha iyi hizmet gelebilmesi için Ankara’da görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor.
AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir Düzce’deki temas ve görüşmeleri ile tespit ettikleri, çözüm bekleyen sorunların, Ankara ayağındaki iş ve işlemlerini büyük bir titizlikle takip ediyor.
SGK ziyaretleri ile güne başlayan vekillerimiz önce SGK Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç ve ardından SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan’ı makamında ziyaret etti.
Düzce Belediyesinin SGK borçlarının, üretilen gayrimenkullere karşılık mahsup edilmesi hususunda, daha önce olumlu netice alınamayan dosya konusunda temaslarda bulundu. Bu görüşmeler neticesinde de İlhan’nın yanından hayırlı haberleri alarak ayrıldı. Belediyenin ilgili evrakını İlhan ve yönetim kurulu üyeleri uygun bularak, imzalayıp işleme koydu.
DÜZCE’YE 8.8 MİLYON KAZANIM
AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü "Tüm gayretimiz, Düzce’nin, tüm kurumları ile uyumlu ve verimli hizmet üretmesi yönünde. Belediyemizin borç yükünden kurtulması demek şehrimize daha çok hizmet üretilmesi demek. Bizler milletvekilleri olarak Ankara’da daha önceki görevlerimiz ile elde ettiğimiz tecrübeyi şehrimize aktaracağız ve elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bugünkü temaslarımız ile şehrimiz 8.8 milyon kazanmıştır, hemşerilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise; "Seçim döneminde seçmenimize Ankara’daki görevimizin bilincinde olduğumuzu defalarca ifade ettik ve söz verdik, şimdi de onun gereği olarak şehrimizin iş ve işlemlerini Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte takip ediyoruz. Önemli olan Düzce’nin ve hemşerilerimizin kazanmasıdır" dedi.
Milletvekillerinin Ankara temasları devam edecek. Düzce, kendilerinden yeni hayırlı haberler bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!