Denizli'de İYİ Parti aday adayları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Denizlide İYİ Parti aday adayları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 16:26

Denizli'de İYİ Parti aday adayları belli oldu

Haberin Devamı

DENİZLİ'de 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için İYİ Parti'den 14'ü kadın olmak üzere toplam 32 kişi aday adayı oldu.

İYİ Parti'den Denizli'de milletvekili aday adayı olmak için başvurular tamamlandı. Aday adaylardan biri olan Beyhan Aslan Anavatan Partisi'nden 21. dönem milletvekilliği ile Grup Başkan Vekilliği görevini yürütmüştü. MHP'de daha önce il başkanlığı yapan Yasin Öztürk ve Zafer Kaplan da aday adayları arasında yer alıyor. İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olanların 32 isim şöyle:

"Yasin Öztürk, Beyhan Aslan, Zafer Kaplan, Mehmet Ali Uzakgider, Nuray Pakatçı, Temel Başbuğ, Şule Türkaslan, İsmail Coşkunsu, Hasan Erdoğan, Fatma Mert, Emir Gazi Tosun, Emine Sağlık Kanatsız, Ayşe Dayıoğlu, Hüseyin Köseoğlu, Funda Yalınkılıç, Zeynep Sözeri, Gülümser Gökçe Acar, Seçil Akcan, Gülnur Oymak, Nafiz Öz,  Necmittin Karabacakoğlu, Şirin Ertuğrul, Tülay Şahin, Yahya Gençoğlu, Sultan Köse, Niyazi Zılgı, Mürşide Kaya, Muhammet Tali, Ertuğrul Gökçe, Ramazan Yüksel, Murat Güngör, Nezir Akhan."

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!