Sarıkamış şehitleri Osmancık´ta anıldı

Güncelleme Tarihi:

Sarıkamış şehitleri Osmancık´ta anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 17:49

Sarıkamış şehitleri Osmancık´ta anıldı

Haberin Devamı

Mustafa ULUSOY/OSMANCIK (Çorum), (DHA) - ÇORUM'UN Osmancık İlçesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda Sarıkamış şehitleri anıldı.



Osmancık Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen Sarıkamış Şehitleri Anma programına Osmancık Kaymakamı Selçuk Aslan, Osmancık Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşların amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı başlayan program Kur'an-ı Kerim Tilaveti, sinevizyon gösterisi, okul korosundan oluşan türkü ve şiirlerin okunması ile devam etti.



Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Salih Tuncay, "Tarihimizin unutulmaz günleri ve yerleri vardı, Sarıkamış ve son olarak 15 Temmuz bunların en önemlilerindendir. Dünü tanımadan bugün değerlendirilemez ve yarınların yolunu çizemeyiz. Türk çocuğu tarihini tanıdıkça en büyük dersi, dersini alacak, kendini tanıyacak, aldığı bu güçle geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyecektir" dedi.







Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Beyaz Hüzün” tiyatro gösterisi izleyicilere hüzün dolu dakikalar geçirtti. Büyük beğeni alan tiyatro gösterisi, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.



Osmancık Kaymakamı Selçuk Aslan program sonunda duygu yüklü bir konuşma yaparak öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!