Yeni Vali Mesut Köse Çankırı'da

Güncelleme Tarihi:

Yeni Vali Mesut Köse Çankırıda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 09:42

Yeni Vali Mesut Köse Çankırı'da

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- VALİLER Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Vali Vahdettin Özcan'ın yerine atanan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mesut Köse, yeni ve ilk valilik yeri olan Çankırı'da törenle karşılandı.

Hükümet Konağı önünde yapılan karşılama töreninde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Vali Yardımcıları Nedim Özırmak, Fatih Yılmaz, Zafer Engin, Hüseyin Demirbaş, Meral Batı Demirbaş, Atkaracalar Kaymakamı İdris Arslan, Bayramören Kaymakamı Halil İbrahim Çelik, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal, Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin, Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Kızılırmak Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, Korgun Kaymakamı Erkan Savar, Kurşunlu Kaymakam V. Kemal Balaban, Orta Kaymakamı Mehmet İlidi, Şabanözü Kaymakamı Cevdet Bakkal, Yapraklı Kaymakamı Yakup Ömeroğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, POMEM Müdürü Süleyman Gül, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Daire Amirleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Karşılamadan sonra Makama geçen Vali Mesut Köse basın mensupları ile tanışarak uyarıda bulundu. Vali Köse, "Basın mensupları benim için önemli, şeffaf olacağız. Sokaktan pazardan duyma bilgilerle haber yapacağınıza kafanıza takılan, sorulan soruları sorabilirsiniz" dedi.

Vali Köse biyografisi hakkında ise "Ben 1989 yılında Kaymakamlık mesleğine başladım. Toplam 26 yıl kamu hizmetim var. Muhtelif görevler yaptım Kaymakamlıktan sonra Kamu İhale Kurumunda Uluslararası İlişkiler Başkanlığı, Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı, Muhtelif Kamu İktisadi Teşebbüslerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri, Yönetim Kurulu Başkanlıkları en sonda son yedi yıldır toprak mahsulleri ofisinde Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak çalıştım.

Bizim yapacağımız işler devlet ve hükümetin plan programları doğrultusunda olacak. Birinci önceliğimiz, devletin ve milletin varlığının birlik ve bütünlüğünün korunmasıdır. Ülkemizde en hassas olmamız gereken hususlardan bir tanesi bu en önemlisi tabi ülkemizin dört bir yanında devam eden terörle mücadele faaliyetlerinde ilimiz ölçeğinde de destek vermek olabilecek muhtemel olaylara karşı tedbirler almak uğraş alanlarımızdan olacaktır. İstihdamın teşvik edilmesi içinde çaba sarf edeceğiz" bilgilerini verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!