Uyuşturucuyu soba boruları döşediği evde kurutup, satıyordu

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucuyu soba boruları döşediği evde kurutup, satıyordu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 12:21

Uyuşturucuyu soba boruları döşediği evde kurutup, satıyordu

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA'da jandarma ve polis tarafından Gemlik İlçesi'nde bir çiftlik evine yapılan baskında, 2 kilo 597 gram kubar esrar ve 15 gram hintkeneviri ele geçirildi. Gözaltına alınan Z.A.'nın hintkenevirini soba boruları döşediği evde kuruttuğu ve satışa hazır hale getirdiği belirlendi.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gemlik'in Adliye Mahallesi'nde bulunan bir çiftlik evinde uyuşturucu üretimi ve satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü ile Gemlik Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çiftlik evine yapılan ortak operasyonda Z.A. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, 2 kilo 597 gram kubar esrar, 15 gram hintkeneviri tohumu, kenevir yetiştirmek için kullanılan 20 litrelik kova ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şüphelinin yetiştirdiği hintkenevirlerini, soba boruları döşediği evde kuruttuğu ve satışa hazır hale getirdiği belirlendi.
Cumhuriyet savcısının talimatıyla ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!