Deniz Feneri Derneği’nin İyilik Elleri ’Bir Hayat Kurtar’ Projesi İle Bursa’da

Güncelleme Tarihi:

Deniz Feneri Derneği’nin İyilik Elleri ’Bir Hayat Kurtar’ Projesi İle Bursa’da
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2015 11:53

Deniz Feneri Derneği ihtiyaç sahibi aileler ve hayırsever kişiler arasında kurduğu iyilik köprüsü ile yoksullara kol kanat geriyor.
Derneğin iyilik ellerinin dokunduğu ailelerden biri de Osmangazi ilçesinde yaşayan G.B. ve beş kızı oldu. Yıllar önce kocası tarafından terk edilen G.B. merdiven silerek ve temizliğe giderek 5 kızına hem annelik hem babalık ediyor. 2 yıldır Deniz Feneri Derneği’nden maddi ve manevi destek gören anne, oldukça başarılı çocuklar yetiştirdi. Şimdi de ailenin 1 yıllık kirasını ‘Bir Hayat Kurtar’ projesi kapsamında Bursalı bir hayırsever tarafından karşılanacak. Anne ve kızları tarafından sevinçle karşılanan bu haber iyiliğe dair umutları bir kez daha yeşertti.
Derneğin kurulduğu günden beri 3 milyon kişiye dokunduğunu belirten Deniz Feneri Derneği İstanbul Şube Koordinatörü Yusuf Baykal, "İyiliği ülkemizin her karış toprağına götürdük ve götürmeye devam ediyoruz. Bursa Osmangazi’de yaşayan anne ve kızları yıllardır büyük sıkıntılar içerisinde yaşamaya çalışıyordu. Derneğimiz aileye sık sık destek sağladı. Web sayfamızda yer alan Bir Hayat Kurtar projemizde Osmangazi’de yaşayan ailemiz için destek çağrısı yaptık. İhtiyaç sahibi ailemizin belini en çok da kira büküyordu. Bursalı bir hayırseverimiz şimdi aileye sahip çıktı ve 1 yıllık kira ihtiyacını karşıladı. Biz dünyanın en güzel işini yapıyoruz. Alan el ile veren eli buluşturuyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!