Ayvalık'a Yılın Esnaf Oscarı ödülü

Güncelleme Tarihi:

Ayvalıka Yılın Esnaf Oscarı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 16:52

Ayvalık'a Yılın Esnaf Oscarı ödülü

Haberin Devamı

BALIKESİR'deki Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası, Türkiye genelinde yapılan 'Türkiye Esnaf Oscarları' çalışması kapsamında 3 bin 87 oda arasında 'En Başarılı Esnaf Odası' seçildi.

Türkiye Esnaf Radyosu, Türkiye Esnaf TV ve Türkiye Haber Dergisi tarafından bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilen 'Türkiye Esnaf Oscarları' çalışması kapsamında düzenlenen anketin ardından Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası, yılın 'En Başarılı Odası' seçilirken Oda Başkanı Elmas Özmen ise yılın 'En Başarılı Başkanı' ödülüne layık görüldü. 17 bin 802 dergi abonesinden 11 bininin katıldığı ankette yaklaşık 4 bin oy alan Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası 3 bin 87 oda arasından birinci oldu.

Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası'na, yılın esnaf odası oscarı ve belge bugün açılan semt pazarında verildi. Pazarda düzenlenen mini törene Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Gömeç Belediye Başkan yardımcısı Eşref Uslu ile Türkiye Esnaf Radyosu, Türkiye Esnaf TV ve Türkiye Esnaf Haber Dergisi yayın yönetmeni Cevat Önge ve oda yönetimi katıldı. Cevat Önge Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası'nın yaptığı sosyal çalışmalarla da diğer odalara fark attığını söyledi. Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası Başkanı Elmas Özmen ise sosyal çalışmaları severek yaptıklarını belirterek "Anneler ve Babalar Günü için semt pazarında özel kutlama yaparak, annelere gül verdik. Çocuk bayramında çocuklara Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'na dair kitaplar dağıttık. 300 çocuğa bayram kıyafeti hediye ettik. Yılın odası seçilmek çok güzel bir duygu. Biz yaptığımız etkinlikleri el birliğiyle yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kadri KAYA / AYVALIK (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!