Kuşadası'nda yaşamını yitiren psikolog

Güncelleme Tarihi:

Kuşadasında yaşamını yitiren psikolog
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 13:18

- Kuşadası Devlet Hastanesi'nde çalışan ve hafta başı rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden psikolog İbrahim Tokgöz’ün kardeşi, ağabeyinin uyuşturucu kullanımından öldüğü iddialarının doğru olmadığını belirtti

Haberin Devamı

AYDIN (AA) - Kuşadası Devlet Hastanesi'nde çalışan ve hafta başı rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden psikolog İbrahim Tokgöz’ün kardeşi Murat Tokgöz, ağabeyinin uyuşturucu kullanımından öldüğü iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Tokgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyi İbrahim Tokgöz’ün hafta başında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve burada hayatını kaybettiğini hatırlattı.

Ağabeyinin ölümünün "uyuşturucu komasına" bağlandığını ve bu yönde basın kuruluşlarında haberlerin yer aldığını belirten Tokgöz, haberlerin olayın gerçek yüzü ailesine sorulmadan ve araştırılmadan yapıldığını savundu.

Tokgöz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ağabeyim Dr. İbrahim Tokgöz, düşerek boynunu yaralamış ve bunun neticesinde boynunda bir şişme oluşmuştur. Hastaneye giderek yazılan ilaçları kullanmış, eşinin iğne yapmasına rağmen acısı dinmemiştir. Bunun üzerine yeniden hastaneye gidilmiş ve yeni ilaçlar kullanılmıştır. İlaçların kullanılmasından bir süre sonra bayılmış ve komaya girmiştir. Hastanede yoğun bakımdayken hayatına kaybetmiştir. Uyuşturucu krizi neticesinde hayatını kaybettiğine dair haberler tamamen yanlış bilgiler üzerine kurulmuştur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!