Aydın Medinova Hastanesi'nde hizmet sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Aydın Medinova Hastanesinde hizmet sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 10:24

Aydın Medinova Hastanesi'nde hizmet sürüyor

Haberin Devamı

OHAL kapsamında mali hareketleri incelenen Aydın Medinova Hastanesi yönetimi, "FETÖ" bağlantısı iddiasını yalanladı. Hastane ortaklarından Operatör Doktor İbrahim Köseoğlu, "OHAL çerçevesinde mali denetimden geçtik. Maalesef kapatıldığımıza dair bazı haberler çıktı. Ama böyle bir şey yok. Mali denetimde herhangi sorunla karşılaşılmadı. Hizmete devam ediyoruz" dedi.

OHAL uygulamasının başlamasıyla birlikte, mali hareketleri incelemeye alınan Aydın'da faaliyet gösteren Medinova Hastanesi'nin yöneticileri, "FETÖ" bağlantısı nedeniyle hastanenin kapatıldığı iddiasını yalanladı. Hastane yöneticisi Op. Dr. İbrahim Köseoğlu, yapılan denetimle ilgili açıklamalarda bulundu. Hastanenin bir süre önce el değiştirerek Medinova adını aldığını belirten hastanenin ortaklarından ve Genel Direktörü Opr. Dr. İbrahim Köseoğlu, "Daha önce Medline grubuna ait olan hastane kapanacaktı. Aydınlı 10 doktor birleşerek, Ocak ayında hastaneyi devraldık ve Medinova'yı kurduk. Aydın'ın en eski hastanelerinden biriyiz. 70 yatakla hizmet veriyoruz. Aydın'a hizmet etme amacındayız. Aslında tanıtım çalışmasını Eylül ayında yapmayı planlıyorduk ama adımız başka bir olayla gündeme geldi. OHAL çerçevesinde mali denetimden geçtik. Maalesef kapatıldığımıza dair bazı haberler çıktı. Ama böyle bir şey yok. Mali denetimde herhangi sorunla karşılaşılmadı. Hizmete devam ediyoruz" dedi.

"ŞÜPHE OLSA HASTANE KAPANIRDI"

Medinova Genel Direktörü Opr. Dr. İbrahim Köseoğlu, Medinova'nın Aydın'ın yerel markası olduğunu belirterek, "Hedefimiz Aydınlılara hizmet vermek. Aydın'da kazandığımızı Aydın'da harcıyoruz. Denetimde, hastaneden çıkan paralar, ödemeler ve girdiler çok ayrıntılı bir şekilde incelendi. Ekstra gönderilen bir açık hesap var mı diye bakıldı. Ancak bizim sistemimiz içinde, hiçbir paranın resmi kayda girmeden buradan çıkma imkanı yok. Mali denetimde en ufak bir şüphe olsaydı, hastanenin açık kalma şansı zaten yoktu" dedi.

"FETÖ BAĞLANTILILARLA ÇALIŞMAYIZ"

Opr. Dr. İbrahim Köseoğlu, hastane ortaklarının herhangi bir grupla bağlantısı olmadığını, çalışanların bağlantısı olması halinde ise ilişkilerini keseceklerini belirterek, "Burası yıllardır hizmet veren bir hastane. Hastaneyi devralınca çalışanları değiştirmedik. Sonuçta herkes para kazanarak hayatını sürdürüyor. Ancak kimin cemaat bağlantısı var, kimin yok bilemeyiz. Emniyet Müdürlüğü'ne giderek görüşme yaptık. Çalışanlarla ilgili bir bilgi, bir şüphe oluşursa hızla bize bildirmelerini istedik. Biz FETÖ bağlantısı olan kimselerle çalışmak istemeyiz. Bağlantısı olan çalışanlarımızla da derhal yollarımızı ayıracağız. Milli iradeye saygılıyız" diye konuştu.

Cem ULUCAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!