'Yıldızların Altında'nın ilk sayısı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yıldızların Altındanın ilk sayısı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 13:06

'Yıldızların Altında'nın ilk sayısı çıktı

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ndeki Özel Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 'Yıldızların Altında' adlı edebiyat, kültür, sanat ve spor içerikli dergi yayımlandı.

Okulun 9, 10, 11 ve 12'nci sınıflarında 30 öğrenci, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Yücel Aslan'ın Genel Yayın Yönetmenliği'nde 'Yıldızların Altında' adıyla dergi çıkardı. Yılda bir defa yayımlanacak dergide Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi'nde yapılan faaliyetler, çeşitli edebi, kültürel, sanatsal ve spor yazılarının yer aldığı dergi 80 sayfadan oluşuyor.

Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi Kurucusu Turgut Aydın, dergiyi yayımlamakla iki türlü fayda beklediklerini ifade ederek; "Öğrencilerimizin, düşünsel ve edebi yönlerine katkı sunmak ve Manavgat'tan ülke geneline doğru sosyal sorumluluk duygusunu harekete geçirmek istiyoruz" dedi.

Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi Müdürü Harun Yılmaz da "Dergimizin adı, Yıldızların Altında. Manavgat'ın ilk kaymakamlarından Ömer Bedrettin Uşaklı'nın ilçemizde görev yaparken yazdığı 'Yıldızların Altında' şiirinden esinlendik. Böylece dergimizin edebi ve sanatsal yönünü vurgulamak istedik. Bu yönüyle dergimiz ilçemize edebi ve kültürel anlamda katkı sağlayacaktır" dedi.

Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi yöneticileri, dergiyi hazırlayan öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelerek onları tebrik etti, pasta kesti.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!