YENİ PAZARLAR GELİŞİRKEN!

Güncelleme Tarihi:

YENİ PAZARLAR GELİŞİRKEN
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 09:31

Sloganımızı ‘her pazar ana pazar’ olarak belirlemenin getirdiği, pazar zenginliği artık turizm hareketimizin tartışılmaz geleceği konumundadır.

Haberin Devamı

 

Muhtelif pazarların performansını ifade eden rakamlar, doğal olarak farklılık gösterecektir. Ancak bugün için rakamları göreceli olarak daha düşük seyir takip eden pazarlar, kesin bir kararlılık içerisinde geliştirilirse, yarın çok daha anlamlı rakamlara ulaşarak turizm gelirimize önemli katkılar yapacaktır.

Giderek gelişen turizm coğrafyamızdaki tüm ülkelerin bugün için özellikle turizmin başkenti Antalya’ya temel bakış noktası ‘her şey dahil’ sistemi ile sunduğu rakipsiz, iyi hizmet gerçeğidir ve bu durumun bugünden yarına değişmesi de söz konusu değildir.

Başka bir ifadeyle ‘her şey dahil’i bizler böylesi ileri bir düzeyde başarıyla uygulamaya devam ettikçe, yeni bir sistem arayışı da ‘NİTELİKLİ TURİZM’ hamlemizin olgunlaşmasını önemli ölçüde geciktiriyor olsa bile şimdilik çok anlamlı olamayacaktır.

Haberin Devamı

Dolayısıyla, sektörün sevindirici sonuçlar almaya başladığı bir dönem de risk alma gibi bir lüksü yoktur ve mevcut pazar zenginliğini arttırarak, en doğru fiyatlarla çok daha iyi bir turizm geliri elde etmek gibi önemli bir hedefe ilerlemelidir.

Formül açık ve nettir :

“İYİ HİZMET + DOĞRU FİYAT = DOĞRU TURİZM GELİRİ”; İyi hizmette çizgimizi zaten uzun yıllardır koruyoruz ve şimdi, bunu doğru fiyat ile de taçlandırarak çok daha iyi bir turizm gelirine ulaşmak istiyoruz.

Bu anlayış ile yürüyeceğimiz yolda, geçmişte çeşitli örnekleriyle karşılaştığımız üzere, ayağımıza takılabilecek taşlar elbette bizi herhangi bir karamsarlığa düşürmemelidir.

Önümüzdeki yeni yılda da pazar çeşitliliğimizi arttırıp, güçlendirerek, doğru fiyatlarla hak ettiğimiz turizm gelirine ulaşabilmenin mücadelesini vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!