YAZ YOLDA DÜZELECEK!

Güncelleme Tarihi:

YAZ YOLDA DÜZELECEK
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2021 09:47

Sezon önünü ve de özellikle Antalya’mıza oldukça yoğun rezervasyon aldığımız bir Rus Bayramı dönemini kaybettik.Şimdi önümüzde artık umutlarımızın tavan yaptığı bir “YAZ” var.

Haberin Devamı

Öyle görünüyor ki “YAZ” yine yolda düzelecek !

Elbette öncelikle yola çıkmamız gerekiyor ancak henüz o noktada değiliz. Önümüzdeki süreçte bize turist gönderen ülkelerin alacakları kararlar doğrultusunda güzergahımızı belirleyeceğiz. Halen uygulamada olan bazı kararların akibeti de hiç şüphe yok ki ayrıca belirleyici olacak.

Sezon önünü ve de özellikle Antalya’mıza oldukça yoğun rezervasyon aldığımız bir Rus Bayramı dönemini kaybettik. Tam kapanma ile birlikte iç piyasa rutin rezervasyonları durdu ve tabii Ramazan Bayramı hareketliliğinden de bu noktada söz edemiyoruz. Tam bir dejavu örneği geçen yıl yaşadıklarımız tekrar edecek gibi görünüyor. Yani tüm umutlar “Yaz’a” kalmış durumda. Gelişen şartlara göre ne derece başarabilirsek açığımızı yaz aylarında kapatmaya çalışacağız. Geçen yıldan edinilen deneyim elbette avantajımız olacak yeter ki yolumuz açılsın ve biz yürümeye başlayalım. Kimlerle nasıl yürüyeceğimizi ise süreç belirleyecek.

Haberin Devamı

Ülkemizi ve tabii güzel şehrimiz Antalya’yı tercih eden milyonlar da büyük bir Özlem’le süreci yakından takip ediyor. Koşullar genel manada normalleşme işaretleri vermeye devam ettikçe o mutlu tatillerin diyarı Antalya’ya olan özlem bu yaz büyük ölçüde sona erecek inşallah.

Salgın sürecinde tüm turizm dünyası ile birlikte bizler de hep insan sağlığını önceledik. Önemli kayıplara gün gelecek bunlar da geçecek diyerek katlandık. Çünkü tüm dünyanın yaşadığı trajedi karşısında elimizden çok fazla şeyin gelmediğini hep birlikte gördük. Akdeniz Çanağı’nın turizm devleri İtalya ve İspanya’nın yaşadıkları hiç şüphe yok ki hafızalarımızdan uzun bir süre silinmeyecektir.

Şimdi önümüzde artık umutlarımızın tavan yaptığı bir “YAZ” var. Ve biz bu “Yaz‘a” kayıplarımızın bir ölçüde telafisine imkân verecek bir sürecin beklentisi ile giriyoruz.
Ama bugünlere değin hep söyleyerek geldiğimiz üzere çok daha güzel yarınlar adına bu yaz da tedbirlerden yine asla taviz vermememiz gerektiğini biliyoruz.

Evet “YAZ” yine yolda düzelecek !
Yolumuz ve bahtımız açık olsun…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!