TURİZM ORTAK BİR MÜCADELENİN ÜRÜNÜDÜR

Güncelleme Tarihi:

TURİZM ORTAK BİR MÜCADELENİN ÜRÜNÜDÜR
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2023 09:07

Kuşkusuz turizm hareketimiz, farklı fonksiyonlarla işlev gören tüm paydaşların ortaya koydukları ortak bir mücadelenin ürünüdür.

Haberin Devamı

Ülkemizin birbirinden seçkin turizm beldelerinde Akdeniz çanağındaki tüm güçlü rakiplerimize adeta gözdağı verircesine oluşturulan, gerçekten nitelikli ürünlerimize hayat veren hizmet kalitesi çizgimiz, giderek çok daha fazla tercih edilmemizde en önemli etkendir ve öncü gücümüzdür.


Tatil ihtiyacı için turizmin başkenti Antalya’mızı tercih ederek gelen ve de bu tercihi ile kentimizi mutlu terk eden her turist, geleceğe dair yeni ziyaretçiler anlamında da çok önemli bir potansiyel güçtür.


İşte bu potansiyelin oluşmasında en anlamlı pay ise hiç şüphe yok ki sektörün farklı fonksiyonlardaki değerli paydaşlarına aittir.


Turizm coğrafyamızda en fazla 4 saatlik keyifli bir uçuş, iyi organize edilmiş nitelikli bir transfer ve rehberlik hizmetleri, sımsıcak bir yaklaşımla karşılandıkları otellerde aldıkları tüm nitelikli hizmetler, kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri bir kent ortamı ve adeta bir açık hava müzesinde dolaşırcasına coşku duyacakları tarih ve kültür hazinemiz, özenle korunan büyüleyici bir doğa. Tüm bunlar sadece söz konusu paydaşların bir bütünlük içerisinde ortaya koyabilecekleri başarı hikâyesine dair önemli kriterlerdir.

Haberin Devamı


Dolayısıyla, ülke ekonomisi için böylesine güçlü bir katma değer üreterek sektörün yarınlarına imza atmaya devam eden yatırımcısından çalışanına, her bir paydaşımızın fonksiyonu ne olursa olsun, kendilerini olabildiğince daha mutlu ve huzurlu hissedebilecekleri koşullarda bu mücadelenin içerisinde yer almaları turizm hareketimizin geleceği adına gerçekten çok önemlidir.


Turizm hareketi elbette bir bütünlüğü ve bu bütünlük içerisinde kararlı adımlarla birlikte yol yürüyebilmeyi işaret eder.


Söz konusu bu bütünlüğün sağlanamadığı bir yolda hedefe yürümek ise istediğimiz ve de performansımızla hak ettiğimizi düşündüğümüz çok daha anlamlı sonuçlara ulaşabilme noktasında bize önemli ölçüde zaman kaybettirebilir.


Oysa biz herhangi bir zaman kaybına, bundan böyle tahammülümüzün olamayacağı, yeni bir ivme yakalama sürecinde olduğumuzu iyi biliyoruz.


Taşlar yerine oturdukça, çok daha verimli sonuçlar alacağımız günlere uzak olmadığımıza inancımız tamdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!