Mustafa Şahin 6'ncı kez seçildi

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Şahin 6ncı kez seçildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 10:37

Mustafa Şahin 6'ncı kez seçildi

Haberin Devamı

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mustafa Şahin, üst üste 6'ncı kez seçildi.

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Mustafa Şahin ile Fikri Özgün başkanlık için yarıştı. Kooperatif binasında yapılan genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okunup, oylandı. Bilanço kar ve zarar tablolarının okunarak onaylanmasının ardından 2018 yılı tahmini bütçesi onaylandı. Daha sonra 2 adayın yarıştığı seçime geçildi. 1087 üyeden 1055'ünün oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Mustafa Şahin 675 oy alarak 6'ncı kez seçildi. Fikri Özgün 374 oy aldı. 32 üye oy kullanmazken, 6 oy da geçersiz sayıldı.

Yeniden seçilen Mustafa Şahin bütün üyelere teşekkür etti. Mustafa Şahin, "Bana gece gündüz destek veren, güven veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kazanana da kazanmayana da, oy verene de, vermeyene de teşekkür ederim" dedi.

Mustafa Şahin'in başkanlığındaki yönetim kuruluna Nihat Mülazimağaoğlu, İbrahim Polat, Bahtiyar Aslan, Ali İhsan Yılmaz, Hasan Tuncel, İsa Kılınç seçildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!