Mankenlerin Çeşme çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Mankenlerin Çeşme çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 10:52

Mankenlerin Çeşme çıkarması

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - MERKEZİ İstanbul'da bulunan bir mayo markasının tanıtım defilesi için Antalyalı mankenler Çeşme'ye çıkarma yaptı.

Emy Organizasyon & Ajans tarafından gerçekleştirilen mayo ve bikini defilesinde Duygu Aslan, Melis Dalak, Yaren Polat, Aheste Şentürk, Adelia Marajapova, Afranur Karagöz, Berrin Özbek ve Derya Çalışkan podyuma çıktı. Argendo Beachwear 2017 koleksiyonunun tanıtımı için İzmir'in Çeşme İlçesi'nde Fashion Style mağazasında düzenlenen sokak defilesinde podyuma çıkan Antalyalı mankenler yürek hoplattı. Güzellikleriyle dikkat çeken mankenler, rangerank mayo ve bikinileri tanıttı.

Mağaza sahibi Gürbüz Özsoy'un ev sahipliğini yaptığı defilede Beachwear mayolarını üreten Gümüş Tekstil'in sahibi Ömer Gümüş de hazır bulundu. 80 parça bikini ve mayoların tanıtıldığı defileyi çok sayıda turist izledi. Yeşil, ve pastel tonların hakim olduğu etnik desenlere yer veren koleksiyon, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Emy Organizasyon & Ajans sahibi Meltem Yılmaz'ın koreografisini yaptığı defilede mankenler ayakta alkışlandı. Markanın Türkiye'deki tüm tanıtımlarını kendilerinin yaptığını söyleyen Yılmaz, "Türkiye'nin dışında Kosova, Sırbistan ve Yunanistan gibi ülkelerde defilelerde modellerimiz ülkemizi temsil ediyor. Antalya merkezli bir ajans olarak başta yaşadığımız şehri Türkiye'nin farklı bölgelerinde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!