LÜKS SİTEDE ŞEZLONG ARBEDESİ

Güncelleme Tarihi:

LÜKS SİTEDE ŞEZLONG ARBEDESİ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2020 09:15

Alanya’da lüks bir sitenin havuzunda sitede misafir olan 4 kişilik aile ile site yöneticileri arasında şezlong kavgası çıktı. İddiaya göre site yöneticileri 2 yerine 3 şezlong kullandıkları için Selim Eren'i yumrukladı.

Haberin Devamı

ANTALYA’nın Alanya ilçesindeki lüks bir sitenin havuzunda sitede misafir olan 4 kişilik aile ile site yöneticileri arasında çıkan şezlong kavgası jandarma müdahalesiyle son buldu.

LÜKS SİTEDE ŞEZLONG ARBEDESİ

2 TANE HAKKINIZ VAR
2 yerine 3 şezlong kullandıkları için site yöneticileri H.N. ve N.A. tarafından saldırıya uğradıklarını iddia eden Selim Eren, “Eşim ve 2 çocuğumla havuza indik. Bu sırada site görevlisi yanımıza gelerek, ‘Beni site yöneticisi gönderdi. 3 şezlong kullanıyorsunuz. Sadece 2 tane hakkınız var’ diyerek uyarıda bulundu” dedi.

ŞEZLONGU YERE ATTI
Görevliye 4 kişilik aile olduklarını anlattıklarını söylediğini kaydeden Eren, “Görevli yanımızdan ayrıldıktan hemen sonra site yöneticisi H.N. yanımıza geldi. ‘Ben size 2 tane hakkınız var demedim mi’ diyerek bize bağırdı. Oturduğum şezlongu havaya kaldırarak yere attı. Sonra da bana küfür ederek yüzüme yumruk attı” dedi.

Haberin Devamı

JANDARMA KURTARDI
Eren, olayın devamını şöyle anlattı: “Kendimi korumaya çalışırken diğer bir site yöneticisi olan N.A. da yanımıza gelerek olaya dahil oldu. O da beni yumrukladı. Eşim jandarmayı arayarak yardım istedi. Saldırı ancak jandarma gelince sona erdi. Biz iki kişiden de şikayetçi olduk. Tatil yapmak isterken böyle bir şey yaşadığımıza inanamıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!