KAZANIMLARIMIZI GELİŞTİRMELİYİZ!

Güncelleme Tarihi:

KAZANIMLARIMIZI GELİŞTİRMELİYİZ
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2022 09:22

Özellikle ‘doğru fiyat’a ulaşma mücadelemiz bağlamında, 2022 sezonu Karadeniz’de süregelen talihsiz döneme rağmen turizm hareketimize özel bir anlam yüklemiş ve geleceğe dönük de bizi umutlandırmıştır.

Haberin Devamı

TÜRLÜ bedeller ödeyerek ayakta kalmaya çalıştığımız, zor yılların ardından ulaştığımız 2022 sezonu kazanımlarımız gerçekten değerlidir. Özellikle ‘DOĞRU FİYAT’a ulaşma mücadelemiz bağlamında, 2022 sezonu Karadeniz’de süregelen talihsiz döneme rağmen turizm hareketimize özel bir anlam yüklemiş ve geleceğe dönük de bizi umutlandırmıştır.

Dolayısıyla artık turizmin başkenti Antalya’da panik halinde alınmış rasyonel olmayan kararların geleceğimize damga vurmasına izin vermemeliyiz.
2010-2014 yılları gibi gerçekten parlak sayılabilecek bir dönemin ardından, arka arkaya yaşadığımız talihsizlikler ve elbette ciddi bir oranda bozulan arz-talep dengemiz nedeniyle koruyamadığımız fiyatlarımıza yeniden önemli ölçüde bir çeki düzen verebildiğimiz bir sezonu ardımızda bırakıyoruz.
Daha anlamlı ve fiyat odaklı verimli doluluklar sayesinde ulaşılan sonuçlar ‘DOĞRU FİYAT’I bulabilme noktasında geleceğe dair beklentilerimizi güçlendirmektedir.

Haberin Devamı

Ürün ve hizmet kalitemizin gücünden eminiz ve gücümüzden herhangi bir nedenle taviz vermediğimiz sürece, dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda ödeme gücü olan turiste ulaşabileceğimizi bir kez daha görmüş olduk.
İşte bu yüzden türlü cefanın ardından elde ettiğimiz kazanımlarımızı korumamız gerektiğinin altını çiziyoruz.

Bu yüzden turizm coğrafyamızda önümüzdeki günlerde yaşanabilecek her türlü gelişmeye rağmen bazı dramatik adımlardan kesinlikle kaçınmamız gerektiğini söylüyoruz.
Bu yüzden turizm hareketimizin uzunca bir zamandır özlemini çektiği istikrara artık kavuşmasını istiyoruz.

Bu yüzden oyunu Akdeniz çanağındaki rakiplerimizle, kuralına uygun bir biçimde oynamak zorunda olduğumuzu düşünüyoruz.
Bu yüzden geleceğe dair tüm heyecan veren projeksiyonlara ulaşabilme yolunda kararlı ve cesur adımlar atmamız gerektiğini söylüyoruz.
Sadece yere sağlam basan o cesur ve tutarlı adımlar ile ‘NİTELİKLİ TURİZM’ yaparak, verimsiz doluluklar peşinde koşmaksızın önemli sonuçları dünya turizm istatistiklerine yazdırmalıyız.

En büyük gücümüz : Ürün ve hizmet kalitemizin beraberinde ülkemizi ve de kentimizi tercih eden dünya turistine huzur dolu, güzel bir tatil sunan hizmet ordumuzdur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!