DENİZ’DE BİR DAMLA OLALIM

Güncelleme Tarihi:

DENİZ’DE BİR DAMLA OLALIM
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2021 09:54

Antalya’da Zeynep ve Oğuz Elmas çiftinin kızları olan 2 yaşındaki SMA hastası Deniz Elmas’ın tedavi olabilmesi için zaman daraldı. Deniz’in tedavi olabilmesi için düzenlenen ‘Damlaya Damlaya Deniz Ol’ kampanyasına 60 bin kişinin 150 TL destekte bulunması yeterli olacak.

Haberin Devamı

ANTALYA’da Zeynep ve Oğuz Elmas çiftinin 2 yaşındaki kızları Deniz Elmas, Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 1 hastalığının pençesinde yaşam mücadelesi veriyor. 13 aydır Valilik izinli yardım kampanyası düzenleyen aile henüz gen tedavisi için istenen paranın sadece yüzde 53’ünü toplayabildi. Sosyal medyada günün her saati canlı yayın yapan, kurumlara, iş insanlarına seslenen, kermesler düzenleyen ailenin artık dayanacak gücü kalmadı.

YAVRUM DAYANAMIYOR
Valilik izinli ‘Damlaya Damlaya Deniz Ol’ kampanyasını sürdürdüklerini dile getiren acılı anne Zeynep Elmas, “Yavrumun dayanacak gücü kalmadı. Durumu hala kritik. Ateşi ve nabzı çok yüksek. Önceki gün hastaneye kaldırdık. Pandemi şartları nedeniyle geri gönderdiler. Durumunda değişiklik olmazsa yeniden hastaneye yatıracağız” dedi.

Haberin Devamı

VAKTİ KALMADI
Deniz’in 11,5 kiloya çıktığını, 13 kiloyu geçerse tedavi olamayacağını dile getiren acılı anne Elmas, “Her zaman söylüyoruz. Bir dakika sonrası yok. Bir yıldır yalvarıyoruz. ‘Yardım edin’ diye. Yardım etmeniz için illaki kötüleşmesi mi gerekiyor. Boğazının delinip hortumlarla nefes alması mı gerekiyor. Ben onun kokusu olmadan yaşayamam. Yalvarıyorum size lütfen yardım edin. Deniz’imi yaşatalım” diye konuştu.

DUBAİ’YE GİDECEK
Baba Oğuz Elmas, “Deniz’in tedavisi için 2 yaş sınırını kaçırdık. Amerika 2 yaşına kadar tedaviyi kabul ediyor. Dubai ile görüştük. Tedavi parasını topladığımız gibi kızımızı Dubai’ye götüreceğiz. Hafta son Karaalioğlu Parkı’nda kermes düzenledik. Yiyecekten, takıya kadar çok sayıda ürünü Deniz’in tedavisi için satışa koyduk” dedi.

150 TL HAYAT KURTARACAK
Deniz Elmas’ın tedavisi için 60 bin kişinin 150 TL destekte bulunmasının yeterli olacağını dile getiren Oğuz Elmas, “Valilik izinli kampanyamıza destek olmak için Vakıfbank’a TR23 0001 5001 5800 7313 1623 35 İBAN numarasına Deniz Elmas adına yardımda bulunabilirsiniz. Açıklamaya Deniz yazmanız yeterli olacaktır” açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!