ATSO'DAN YILMAZ'A DAVET VAR

Güncelleme Tarihi:

ATSODAN YILMAZA DAVET VAR
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2020 09:26

Sağlık çalışanlarına moral vermek için yapılacak etkinliklerde ücretsiz sahne alacağını açıklayan ünlü ko-medyen Cem Yılmaz’ı ATSO Başkanı Davut Çetin Antalya’ya davet etti. Çetin, “Sağlık Bakanlığı’nın sağlık çalışanlarımıza yönelik Antalya’da yapacağı programlara ev sahipliği yapmaya hazırız. Şu ana kadar çağrı-ma yanıt gelmedi” dedi.

Haberin Devamı

PANDEMİ sürecinde aylardır ailelerinden uzak kalan ve zorlu şartlarda çalışmak zorunda kalan sağlık çalı-şanlarına moral vermek için harekete geçildi. Pandeminin ilk başladığı aylarda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla vatandaşlar balkonlardan alkış yaparak sağlık çalışanlarına destek olmuştu. Son olarak da ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bakan Koca’ya sağlık çalışanları için organizasyon düzenlenmeleri halinde üc-retsiz sahne alacağı çağrısında bulundu.

MÜJDELİ HABER
Ünlü komedyen sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.” Yılmaz ardından şu paylaşımda bulundu: “Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz. Umudum bu.”

Haberin Devamı

ATSODAN YILMAZA DAVET VAR

BAŞKAN ÇETİN’DEN ÇAĞRI
Çağrının ardından harekete geçen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ünlü komed-yeni ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı etiketleyerek, sosyal medya hesabından “ATSO Atatürk Konferans Salonu’muz ile Antalya Kültür Sanat Oditoryumu, Antalya’daki fedakâr sağlık çalışanlarımızla buluşmanız için ev sahipliği yapmaya hazırdır. Sağlık çalışanlarımıza moral olması için sizleri aramızda görmekten mutlu oluruz” mesajını yayınladı.

YANIT BEKLİYORUZ
Hürriyet’e açıklamada bulunan Başkan Çetin, şu ana kadar kendisine bir yanıt gelmediğini söyledi. Başkan Çetin konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Cem Yılmaz’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya yaptığı çağrıya ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Baş-kanı Ekrem İmamoğlu yanıt verdi. Biz de Antalya olarak bunu yapabiliriz dedik ve kendilerini şehrimize davet ettik. ATSO olarak sağlık çalışanlarımıza yönelik yapılacak her türlü organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırız. Antalya’da ayrıca sağlık çalışanlarımıza yönelik Sağlık il müdürlüğü ve Valilik nezdinde başka bir dizi etkinlik de gerçekleştirilebilir. Kasım ayından sonra normalleşmeye biraz daha geçileceğini düşünüyoruz. Ondan sonra yapılacak her türlü etkinliğe biz her zaman hazırız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!