Antalyalı kick boks sporcuları, Avrupa Şampiyonası'nda

Güncelleme Tarihi:

Antalyalı kick boks sporcuları, Avrupa Şampiyonasında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 12:25

- Ayşe Ateş ile Kübra Karabağ, Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonası'na Antalya'dan katılarak Türkiye'yi temsil edecek

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Slovenya'da yapılacak Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonası'na Antalya'dan iki sporcunun katılacağı bildirildi.

Kickboks Milli Takımlar Antrenörü Yasin Urlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15-23 Kasım tarihlerinde Slovenya'da yapılacak Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi büyükler 56 kiloda 2014 Full Contact kategorisinde dünya ikincisi Ayşe Ateş ile 57 kiloda 2013 Muay Thai Kıtalararası ikincisi Kübra Karadağ'ın temsil edeceğini söyledi.

Türkiye'den 47 sporcunun katılacağı şampiyona için sporcuların Gençlik Hizmetleri ve Spor Tesisleri'nde hazırlandıklarını dile getiren Urlu, her iki sporcunun da derece ile döneceğine inandığını kaydetti.

Yasin Urlu, ayrıca, Demirpençe Spor Kulübü sporcusu, 2009 Avrupa Muay Thai şampiyonu Volkan Başak'ın da 7 Kasım'da Litvanya'da artı 91 kilo Süper Ağır Sıklet altın kemer maçına çıkacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Ateş ve Karabağ ise şampiyonaya için Niğde'deki Demir Kazık Tesislerindeki milli kampın ardından Slovenya'daki şampiyonaya katılacaklarını anlatarak, "Antrenörümüz Yasin Urlu'ya çok teşekkür ediyoruz. Bize hem babalık hem ağabeylik yapıyor" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!