Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız

Güncelleme Tarihi:

Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2021 02:20

Başkent Ankara, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçılar da kentin farklı noktalarındaki konserlerde coşkuya ortak olacak.

Haberin Devamı

Ankara, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü kutlamalarına ev sahipliği yapacak. Resmî kutlama programı saat 11.00’de Anıtkabir’de çelenk koyma töreniyle başlayacak. Saat 13.00’te resmî geçit töreni düzenlenecek. Tören, TBMM önünden başlayarak Kızılay Atatürk Bulvarı’nı takiben Ulus’taki Eski Meclis Binası önünde son bulacak. Belediyelerin düzenlediği konserlerde sahne alacak ünlü sanatçılar da coşkuya ortak olacak.

Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız


KIRMIZI BEYAZ DAVETİ

ABB’nin Gençlik Parkı’nda ‘Kırmızı beyaz giy gel zafere ortak ol’ çağrısıyla düzenleyeceği programda ünlü sanatçı Bengü konser verecek. Programda yazar Sunay Akın da ‘Zafere giden yol’ hikâyeleri ile vatandaşlara tarihte yolculuk yaptıracak. Dans gösterilerinin de olduğu program 19.0’da başlayacak. ABB, etkinlik duyurusunda vatandaşlardan kutlamaya kırmızı veya beyaz kıyafetle katılmalarını rica etti. ABB, Zafer Bayramı dolayısıyla ayrıca bugün saat 20.30’da Altınpark’ta Buray, yarın saat 20.30’da Gençlik Parkı’nda Koray Avcı, 29 Ağustos Pazar günü saat 20.30’da Agora Senfoni Orkestrası konseri de düzenliyor.

Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız


DEMETEVLER’DE ZAFER KONSERİ

Yenimahalle Belediyesi, büyük zaferin 99’uncu yılını 29 Ağustos Pazar günü Şevval Sam’ın sahne alacağı Zafer Konseri’yle kutlayacak. Konser, saat 20.30’da Demetevler Kerkük Caddesi’nde gerçekleştirilecek. 30 Ağustos sabahı ise önce Yenimahalle Belediyesi Hizmet Binası önünde ardından da Batıkent Karayalçın Kent Meydanı’nda Zafer Bayramı resmî törenlerle kutlanacak.

Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız


BAYRAK VE NUTUK HEDİYESİ

Çankaya Belediyesi’nin kutlama programı 30 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00’da Çayyolu Ata Park’taki resmî törenle başlayacak. İki ayrı ses düzenekli minibüs marşlar ve şarkılarla Çankaya genelini dolaşacak. Vatandaşlara bayrak ve nutuk armağan edilecek. Çankaya Gençlik Bandosu da Çayyolu Ata Park, Lozan Park, İnönü Parkı, Uğur Mumcu Parkı, Bahçelievler 7. Cadde, Anıtpark, Ahmed Arif Parkı ve Kuğulu Park’ta konserler verecek.

Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız


GÖLBAŞI’NDA HADİSE

Gölbaşı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümünde ünlü sanatçı Hadise’yi Ankaralılar ile buluşturacak. Açık hava halk konseri saat 20.00’de Gölbaşı Sahil Parkı’nda yapılacak.

UÇURTMALAR HAVALANACAK

30 Ağustos’ta Keçiören Belediyesi’ne ait üstü açık otobüs, marş ve şarkılarla Keçiören’i turlayacak. Kartaltepe Kent Ormanı’nda 300 otizm ve down sendromlu çocuk ile aileleri de uçurtma etkinliğinde bir araya gelecek. Özel çocuklar için ayrıca bir de konser düzenlenecek.

OYUN HAVALARIYLA RENKLENECEK

Altındağ Belediyesi, Ankaralı sevilen sanatçı Mustafa Taş’ı vatandaşlarla buluşturacak. Oyun havalarıyla renklenecek konser saat 17.00’de Karapürçek Stadyumu’nda yapılacak.

Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız


TÜRK TARİH MÜZESİ AÇILIYOR

Etimesgut Belediyesi, Ergenekon’dan günümüze Türk tarihini heykel, kompozisyon, panaromik resim, rölyef ve bilgi panolarıyla anlatan Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nın açılışını 29 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de yapacak. Bağlıca’daki açılışta Muazzez Ersoy ve Ahmet Şafak da konser verecek. Açılışa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılması bekleniyor.

MAMAK’TA HİLALİN GÖLGESİ

Haberin Devamı

Mamak Belediyesi de 75. Yıl Anfi Tiyatro’da ‘Hilal’in Gölgesi’ isimli 30 Ağustos Zafer Bayramı özel programı düzenleyecek. Saat 20.00’de başlayacak programda Mamak Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları ortak ‘Hilalin Gölgesi’ adlı gösteriyi sahneleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!