Yuvalarının ilk dikili ağacı bizden olsun

Güncelleme Tarihi:

Yuvalarının ilk dikili ağacı bizden olsun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2021 01:59

Sincan’da dünya evine giren çiftler için özel bir kampanya başlatan AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, “Yuvalarının ilk dikili ağacı bizden olsun” diyerek çiftler adına fidan bağışında bulunuyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ciğerlerini yakan orman yangınlarının ardından tüm yurtta başlatılan ‘yeşil seferberlik’ devam ederken, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı da çok anlamlı bir kampanya başlattı. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, ilçede katıldığı tüm nikâh ve düğünlerde, çiçeği burnunda çiftler için fidan bağışında bulunuyor. Başkan Arslanargun, “Yuvalarının ilk dikili ağacı bizden olsun istedik. Bu yüzden çiftlerimiz adına fidan bağışında bulunuyoruz. Fidan kök saldıkça yuvaları güçlensin. Allah tüm çiftlerimizi bir ömür mutlu etsin” diyor. Başkan Arslanargun, fidan bağışıyla ilgili çiftlerini vererek mutluluklar diliyor.

Yuvalarının ilk dikili ağacı bizden olsun


YILDIRIM DA BEĞENDİ

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile birlikte geçen günlerde bir çiftin nikâh şahitliğini yapan AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, çift adına fidan bağışında bulundu. Yıldırım, çiftler adına fidan bağışlayan Arslanargun’u bu anlamlı hediyesi dolayısıyla tebrik etti.

Yuvalarının ilk dikili ağacı bizden olsun


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!