Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: Ortak noktamız halka hizmet

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: Ortak noktamız halka hizmet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 12:09

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: Ortak noktamız halka hizmet

Haberin Devamı

ANKARA/DHA- ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başkan Yardımcıları Yunus Keleş ve Cebrail Aslan ile birlikte yakın zamanda Ağabeyi Ahmet Yaşar’ı ve Kayınvalidesi Rabia Özkan’ı kaybeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Yaşar ile Tiryaki, Yenimahalle ve Altındağ’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde de bulundu.Halka hizmet noktasında tüm yerel yöneticilerin işbirliği ve diyalog içinde olmasının Ankara’nın yaşanabilir bir kent olmasında önemli olduğunu belirten Yaşar, “Ankara’nın bir ilçesi bakımsız, bir ilçesi güzel olmuş bir anlamı yok. Ankara, tüm yerel yöneticilerin birlikte, dostane işbirliği ile layık olduğu noktaya gelebilir” dedi.X
'BU PROJEYLE İLÇEMİZDE GECEKONDUYU TARİHE GÖMÜYORUZ'
Yamaçevler projesi ile Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi projelerinin minyatürleri üzerinden Tiryaki’ye bilgi veren Yaşar, “Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik.  67 hektarlık alanda, 5 bin 200 kişinin yaşamını sürdürdüğü mevcut bin 500 gecekondunun etap etap yıkımını yaparak bölgede modern binaları yükselteceğiz” dedi.
'DAHA NİCE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ'
Ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nin minyatürünü de Tiryaki’ye gösteren Yaşar, “Yunus Emre Mahallesi’nde inşa ettiğimiz tesis, 6 bin 270 metrekarelik alan üzerinde 14 bin 850 metrekare kapalı alana sahip. Hizmete açıldığında ulusal ve uluslararası müsabakalarda ev sahipliği yapacak. Eylül ayında açmayı planlıyoruz. Bu önümüzdeki üç ay bizim açılış aylarımız olacak” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!