Vizörde doğal yaşam

Güncelleme Tarihi:

Vizörde doğal yaşam
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2022 00:28

AKA’nın bu sene altıncısını düzenlediği ‘Ankara’nın Korunan Alanlarında Doğal Yaşam’ temalı Ankara Kalkınma Ajansı 6. Fotoğraf Yarışması başvuruları devam ediyor.

Haberin Devamı

Ankara Kalkınma Ajansı’nın(AKA) düzenlediği Ankara Kalkınma Ajansı 6. Fotoğraf Yarışması’nda Ankara’nın milli park, tabiat parkları ile sulak alanlarda yaşayan yabani hayvanlar ve bitkilerin fotoğraflarının üretilmesi sağlanarak, kentin zengin doğal çevresinin tanıtılması amaçlanıyor. Ankaralı fotoğrafçıların 4 Aralık gecesine kadar başvurabileceği yarışmanın seçici kurulu 9 Aralık’ta toplanacak, sonuçlar ise 10 Aralık’ta açıklanacak.

Vizörde doğal yaşam


DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Yarışmada birinciye 7 bin TL ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Altın Madalyası, ikinciye 5 bin TL ve TFSF Gümüş Madalyası, üçüncüye 3 bin TL ve TFSF Bronz Madalyası verilecek. Dereceye giremeyen kişiler arasından belirlenen üç kişiye bin’er lira ve TFSF Mansiyon Madalyası, 24 kişiye ise 500’er TL’den oluşan sergileme ödülü takdim edilecek. Yarışmaya tfsfonayliyarismalar.org adresinden başvuru yapılabilecek.

Vizörde doğal yaşam


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!