Üst katın izmariti alt katı küle çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Üst katın izmariti alt katı küle çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2022 15:32

Keçiören’de bir apartmanın üst katından atılan sigara izmariti, alt kattaki dairenin balkonundaki koltuğu tutuşturdu. Büyük paniğe sebep olan yangında balkon ile evin salonu ve mutfak kısmı, kullanılamaz hale geldi.

Haberin Devamı

Keçiören Osmangazi Mahallesi’ndeki 4 katlı bir apartmanın 3’üncü katından atılan sigara izmariti alt kattaki balkonda bulunan koltuğun üzerine düştü. Kısa sürede büyüyen alevler bütün balkonu sardı. Yangını fark eden komşular 112’yi aradı. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıktığı evin balkonu kullanılamaz hale gelirken, dairenin iç kısımlarının bir bölümü de zarar gördü. İtfaiyenin çalışması sırasında yangın haberini alarak eve gelen Şefika ve Hamdi Akkuş çifti, büyük üzüntü yaşadı.

EV SAHİBİNE KOMŞULAR HABER VERDİ

Evlerini nadir kullandıklarını dile getiren çiftin oğlu Fırat Akkuş, “Komşuların haber vermesi üzerine geldik. Mutfak, salon ve balkon bölümü tamamen kül olmuş durumda. Ekipler gerekli araştırmaları yaptı. Balkondaki kanepeden içeri bir sıcaklık vurup, sonra patlama sesi duyulmuş. Yangın anında evde kimse yoktu. Maddi yönden bir hasarımız var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!