Üst geçitlere bakım onarım

Güncelleme Tarihi:

Üst geçitlere bakım onarım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2021 23:30

Hürriyet Ankara’nın son olarak ‘YAYA ÜST GEÇİTLERİ DÖKÜLÜYOR’ manşetiyle gündeme getirdiği kentteki bakımsız durumdaki yaya üst geçitlerinde bakım-onarım çalışmalarına başlandı.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentin yıpranan yaya üst geçitlerinin estetik görünüm kazandırılması için bakım, onarım ve boyama çalışması başlattı. İlk etapta 6 üst geçitte boyama ve bakım çalışmaları tamamlanırken, 1071 Malazgirt Bulvarı ODTÜ A4 Kapısı önü yaya üst geçidi ile Eskişehir Yolu Sayıştay önündeki üst geçidin boya işi tamamlandı. Öte yandan Ulus Atatürk Anıtı önünde yer alan yaya korkulukları da boyandı. Eskişehir, Konya, Samsun ve İstanbul yolları başta olmak üzere Protokol Yolu ile bazı cadde ve bulvar üzerinde yer alan 25 yaya üst geçidi bakım, onarım, temizlik ve boyama programına alındı. ABB’den yapılan açıklamada bakım ve boyama işlemlerinin üst geçitlerin ömrünü uzatacağı belirtildi.

Hürriyet Ankara, sık sık manşetine taşıdığı kentin kötü durumdaki yaya üst geçitlerinin bakım-onarımdan geçmesi gerektiğine dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Â

Üst geçitlere bakım onarım

Ekipler, Armada AVM önü yaya üst geçidinde boyama işlemine devam etti.

Â

Üst geçitlere bakım onarım

1071 Malazgirt Bulvarı ODTÜ A4 kapısı önü ile Eskişehir Yolu Sayıştay önündeki üst geçitte bakım ve boyama işlemleri tamamlandı.

PROGRAMA ALINAN ÜST GEÇİTLER İSE ŞÖYLE

ODTÜ Girişi Önü, Tarım ve Orman Bakanlığı Önü, Ümitköy Etimesgut Dönüşü Önü, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Önü, Etiler D.H.M. İşletmesi Önü, Gazi Hastanesi Önü, Gölbaşı Yunus Market Önü, Petrol Ofisi Önü, Turhan Dökmeci İlköğretim Okulu Önü, Ufuk Üniversitesi Hastanesi Önü, Yelken Plaza Önü, Çiğiltepe Askeri Lojmanlar Önü, Körler Okulu Önü, Turgut Özal Bulvarı 1011 Kavşağı Önü, Turgut Özal Bulvarı Siteler Giriş Kavşağı Önü, Balıkhisar Köy Girişi Önü, Çankırı Kavşağı Önü, Çubuk Kavşağı MAN Fabrikası Önü, Gümüşköy Göçmen Konut Kavşağı Eskiköy Yolu Önü, Gümüşköy Sitesi Girişi Önü, Hürriyet Tesisleri Mevki Önü, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı Altınpark Önü, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı Aydınlıkevler Lisesi Önü, Parkçiftlik Önü, Yenimahalle Cemre Parkı Önü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!