Üç kere ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Üç kere ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2020 01:30

Nikâh işlemleri için aylar öncesinden Mamak Belediyesi'ne başvuran Ümmügülsüm Düşünceli ve Haydar Aslan çifti sonunda muradına erdi.

Haberin Devamı

COVID-19 salgını nedeniyle 3 kere nikâh tarihleri ertelenen çift dünyaevine girdi. Düşünceli, “Eşim İzmir'den geliyordu. Şehirlerarası seyahat kısıtlamasından dolayı 3 defa nikâh törenini ertelemek zorunda kaldık. İlk tarih 17 Nisan'dı, 20 Mayıs'a ertelendi. O tarihte de ertelemek zorunda kaldık. Kısmet bugüneymiş” diye konuştu. Aslan da, “Seyahat yasağından ötürü ertelemek zorunda kaldık. Tedbir amaçlı olduğu için mecbur kaldık. Hayırlısı böyleymiş” dedi. Mamak Belediyesi Evlendirme Memuru Nazife Gökçe ise şunları söyledi: “Salona maskesiz kesinlikle almıyoruz. Salonumuz 100 kişilik ama sosyal mesafeyi korumak için 10 misafir alıyoruz. Salonda kolonya ve mendil ikramımız oluyor. Kapıda maske dağıtılıyor. Bazı çiftler tedbir amacıyla kendi kalemini getiriyor. Her nikâh sonrası salon iyice temizleniyor. Kalemimizi bile dezenfekte ediyoruz.”

Haberin Devamı

Üç kere ertelendi

Nikâh merasimine katılmak için gelenlerin bir kısmı ise önlemler kapsamında dışarıda kaldı. Yakınları, salonu cepheden gören bahçedeki cam kenarından çiftin nikâh törenini izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!