Turşu festivaline geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Turşu festivaline geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 15:21

Bu yıl 13-16 Eylül tarihlerinde 13’sü düzenlenecek Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nde kurulacak stantların satılışına başlandı.

Haberin Devamı

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, üretici ve esnafın stant taleplerine yetişmek için stant sayısını artırdıklarını belirterek şunları söyledi: “Stantları kiralarken ilçenin kültürel ve ekonomik yönünü ön plana çıkaracak ve ilçeye özgü üretim yapan işletmeleri öncelikle tercih edeceğiz. Yaklaşık 9 metrekare olan stantlarımız 4 gün boyunca turşu üreticileri için 500 lira, diğer esnaf ve üreticiler için ise 750 liraya kiralanabilecek. Festival alanına bu yıl yaklaşık 350 stant kurulacak. Ayrıca bu yıl ilk defa yapacağımız bir uygulama ile festivale gelen misafirlerimizin satışa sunulan yiyecek, içecekleri rahat bir şekilde yiyip içebilecekleri ve pikniklerini yapabilecekleri geniş bir alan hazırlıyoruz. 

ANKARA’DA TANITIM

Yaklaşık 74 hektarlık bir alandan oluşan Çubukabad Parkı’nın ikinci etabı olan bu alanda misafirlerimizin çok rahat edeceklerine inanıyorum. Geniş otoparklarıyla, her yaşa uygun dinlenme ve eğlenme alanlarıyla festivalimize katılacak tüm misafirlerimiz festival boyunca Çubuk turşusunu, etini ve yöresel ürünleriyle birçok ürünü alarak ucuz ve kaliteli alışverişin de keyfini çıkartacak. Festivalin tanıtımı için Ankara’nın çeşitli noktalarında tanıtım stantları da açılacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!