Türk İnternet Medyası Çalıştayı Ankara’da yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Türk İnternet Medyası Çalıştayı Ankara’da yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2022 09:20

İnternet medyasındaki yasallaşma süreci devam ederken, internet medyasının önemli kuruluşları da hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Ankara 27-28 Eylül’de önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

13 yıldır internet medyası ve bilişim alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) öncülüğünde, Türkiye’nin 81 il ile 7 ülkeden 900 internet gazetecisinin kurduğu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Türk İnternet Medyası Çalıştayı düzenleyecek. Çalıştaya Türkiye’nin tüm illerinden ayrıca Almanya, İngiltere, Gürcistan, Avusturya, Azerbaycan, İsviçre ve KKTC’den de çok sayıda basın mensubu katılacak. Çalıştayın RTÜK uygulamaları ve internet medyası açısından önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Çalıştay ile internet medyasının zamana ayak uydurması ve Türkiye’de medya sektörünün bu yeni medya alanından en iyi şekilde yararlanması için hem kamu kurumları ile hem de özel sektör ve STK’lar ile birlikte hareket etmesinin önemi anlatılacak.

Haberin Devamı

İKİ OTURUM GERÇEKLEŞECEK

RTÜK Başkan Yardımcısı Orhan Özdemir’in moderatör olarak yer alacağı “Türk İnternet Medyası ve RTÜK Uygulamaları“ adlı oturumda Av. Aydın Demir, Şebnem Bursalı, Orhan Samast ve Av. Cüneyt Altıparmak değerlendirmelerde bulunacak. Hacı Bayramıveli Üniversitesi İletişim Fakültesi Prof. Dr. Zakir Avşar’ın moderatör olarak yer alacağı “İnternet Medyasında Problemler ve Çözüm Önerileri“ adlı oturumda ise Tanju Akıncıoğlu, Rıfat Sait, İsmail Karakaş, İsmail Kahraman yorumlarıyla bilgilendirecek.

BAKMADAN GEÇME!