Toplantı alanları belirlendi 7 ilçede 11 nokta

Güncelleme Tarihi:

Toplantı alanları belirlendi 7 ilçede 11 nokta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2021 23:49

Ankara Valiliği, 2021 yılı için kentteki toplanma yerleri, toplantı ve gösteri alanları ile yürüyüş güzergâhlarını belirledi.

Haberin Devamı

Kamu düzenini ve genel asayişi bozmayacak, vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırmayacak noktalar olmasına dikkat edilerek belirlenen yerler, Valilik internet sitesinden de duyuruldu. Buna göre bu yıl içindeki büyük toplantı ve gösteriler, 7 ilçede belirlenen 11 farklı alanda yapılabilecek. İşte ilçe ilçe belirlenen toplanma yerleri, toplantı ve gösteri alanları ile yürüyüş güzergâhları:

Toplantı alanları belirlendi 7 ilçede 11 nokta


* Çankaya Anadolu Meydanı: Toplanma yeri olarak belirlenen Gençlik ve Bitiştiren caddeleri ile Atatürk Kültür Merkezi yanındaki iki farklı noktadan başlayan yürüyüş güzergâhlarını takiben, toplantılar 12 bin 500 metrekarelik Anadolu Meydanı’nda yapılacak.

Haberin Devamı

* Çankaya Anıtpark: Toplanma yeri olarak belirlenen Mareşal Fevzi Çakmak ve Şehit Temel H. Kuğuluoğlu caddeleri kesişimindeki noktadan başlayan yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar Anıt Park Amfi Tiyatro içerisindeki bin 500 metrekarelik alanda yapılacak.

* Altındağ Seymenler Kent Meydanı: Turgut Özal Bulvarı Altınay Caddesi üzerindeki bin metrekarelik toplanma yerinden hareketle başlayan 1 kilometrelik yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar Selçuk Caddesi ve Yalınç Sokak arasındaki 3 bin 600 metrekarelik alanda yapılacak.

* Keçiören Dutluk Meydanı: Toplanma yeri olarak belirlenen Kuyubaşı Meydanı’ndan başlayan yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar 5 bin metrekarelik Dutluk Meydanı’nda yapılacak.

* Keçiören Halil Sezai Erkut Caddesi üzeri: Toplanma yeri olarak belirlenen Kanuni Lisesi önünden başlayan yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar Ayvalı Caddesi ve Afra Sokak arasındaki 20 bin metrekarelik alanda yapılacak.

* Mamak Caddesi üzerindeki pazar yeri: Toplanma yeri olarak belirlenen Saime Kadın-Asım Gündüz ışıklı kavşaktan başlayan yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar Mamak Caddesi üzerindeki bin 500 metrekarelik pazar yerinde yapılacak.

* Mamak Tuzluçayır Kavşağı: Toplantı yeri olarak belirlenen Natoyolu ve Süleyman Ayten caddeleri arasındaki noktadan başlayan 200 metrelik yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar bin 500 metrekarelik Tuzluçayır Kavşağı’nda yapılacak.

Haberin Devamı

* Etimesgut Özel Etimed Hastanesi yanı: İstasyon Caddesi üzerindeki bin 700 metrekarelik toplanma yerinden hareketle başlayan yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar hastane yanındaki 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılacak.

* Pursaklar Sun Sokağı yanı: Beşyol Ağzı Kavşağı’ndaki toplanma yerinden hareketle başlayan yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar Sun Sokağı’nın çevrelediği 8 bin 131 metrekarelik alanda yapılacak.

* Sincan Tandoğan Mahallesi Salı Pazarı: Toplantı yeri olarak belirlenen Ahi Mesut Bulvarı Kavşağı’ndan başlayan yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar 20 bin 260 metrekarelik Tandoğan Mahallesi Salı Pazarı’nda yapılacak.

* Sincan Kent Meydanı: Vatan ve Ankara caddeleri kesişimindeki toplanma yerinden hareketle başlayan yürüyüş güzergâhını takiben, toplantılar Ankara ve Polatlı 2 caddeleri arasındaki 16 bin 500 metrekarelik alanda yapılacak.

BAKMADAN GEÇME!