Taraftarın beklentisini karşılayacak güçteyiz

Güncelleme Tarihi:

Taraftarın beklentisini karşılayacak güçteyiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2020 15:18

Transferin son günlerinde sarı-lacivertli ekibe katılan deneyimli forvet, “İstatistiklerde çoğu şeyi doğru yaptığımız ortada. Ancak futbol sonuç oyunu, gol atamadığınızda, sahada istediğiniz alamıyorsunuz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ankaragücü’ne sezon başında Münih Türkgücü’nden transfer olan hücum oyuncusu Emre Güral, “Büyük bir camia ve beklentiler yüksek. Beklentileri karşılamak için çok çalışıyoruz. Taraftarımızı mutlu etmek için mücadele edeceğiz” dedi.
Milli maçlar nedeniyle ligi verilen arada Antalya’da kamp yapan Ankaragücü’nün forveti Emre Güral, Demirören Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu.
Antalya kampını değerlendiren Güral, “Çok güzel bir fırsat oldu. Benimle birlikte çok fazla yeni oyuncu geldi. İlk kez tam kadro bir kamp geçiriyoruz. Hocalarımız için de iyi oldu. Milli takıma gidenler, hasta olanlar, sakat olanlar oldu. Şu anda kamp güzel geçiyor” diye konuştu.

BASİT HATALAR CANIMIZI YAKIYOR

Ligde 6 maça çıktıklarını ve topladıkları 2 puanla son sırada yer aldıklarını hatırlatan tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:
“Ankaragücü’nü üst basamaklara çıkaracağımıza inanıyorum. Ligdeki mevcut konum bu takıma yakışmıyor. Taraftarı da anlamak lazım. Taraftar böyle bir camiayı öyle bir sıralamada görmek istemez. Kötü olursunuz, yapamıyoruz dersiniz ama çıkan istatistiklerde en çok topla oynayan biziz, en az pozisyon veren biziz, en çok koşan takım da biziz. İstek ve arzu var. Ancak futbol sonuç oyunu, gol atamadığınızda, basit bir hatadan golü yiyorsunuz ya da atamıyorsunuz, sonrasında da sonuç gelmiyor. Canınız yanıyor. Oynanan oyunun tabii ki çok daha üzerine çıkabiliriz. Maçlarda yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik çok farklı bir yerde olabilirdik.”

OYUNCU GRUBU HER TAKIMI YENEBİLİR

“İyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu oyunumuzun üzerine çıkmaya çalışacağız. En çok pozisyona giren, en az pozisyon veren takımız. Bunları daha da geliştireceğiz. Bireysel hatalarımızı azaltacağız. Sahadaki olumsuzlukların sonu gelecektir. Hücumda daha aç olmamız lazım. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Biz Galatasaray deplasmanında daha iyi bir oyun oynadık. Sonuç üretemedik. Daha çok pozisyona girdik. Gol atamayınca da sonuç gelmiyor. Bunu düzeltmek için buradayız ve o yüzden bütün takım çalışıyor. Kötü gidişatı değiştirecek oyuncularımız var. Bu oyuncu topluluğu her takımı yenebilir. Biz bu inanca sahibiz.”

SONUÇ GELMEYİNCE ÇOK ÜZÜLÜYORLAR

“Sarı-lacivertli taraftarın beklentisinin farkındayız. Onları çok iyi anlıyoruz. Takımın kazanmasını ve mutlu olmayı istiyorlar. Bütün futbolcular A’dan Z’ye tüm takım, onları sevindirmek için çalışıyoruz. Sonuç gelmeyince üzülüyorlar, onlar da haklı. Ankaragücü büyük bir camia ve beklentiler de yüksek. Camianın beklentilerini karşılamak için çaba harcıyoruz. Bundan sonraki dönemde, taraftarımızı mutlu etmek için çok daha fazla mücadele edeceğiz.”
Ankaragücü, Süper Ligin 9. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!