StudyExpo yurt dışı okullarla online buluşturuyor

Güncelleme Tarihi:

StudyExpo yurt dışı okullarla online buluşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2021 18:02

Yurt dışı eğitim fuarı StudyExpo, yurt dışında eğitim almak isteyen kişileri dil okulları, kolejler ve üniversitelerden oluşan 30’a yakın okul ile online ortamda buluşturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Pandemi öncesi yılda 100 bin genç, yurtdışında kısa veya uzun süreli eğitim alırken, pandemi döneminde bu sayı bir anda düşse de son 6 ay içinde yurtdışında vaka sayılarının azalması, yüksek oranda aşılama ve konsoloslukların öğrenci vizeleri için açılması ile yurtdışında eğitim taleplerinde artış başladı.

30’A YAKIN OKUL İLE ONLİNE BULUŞMA İMKÂNI

Yurt dışı eğitim fuarı StudyExpo, yurt dışında eğitim almak isteyen kişileri dil okulları, kolejler ve üniversitelerden oluşan 30’a yakın okul ile online ortamda buluşturmaya hazırlanıyor. Böylece Kanada, İrlanda, İngiltere, Amerika ve Avrupa’dan okulların temsilcileri ile sanal ortamda online olarak görüşülebilecek. Eğitim programları hakkında detaylı bilgi de alınabilecek. Bilgisayardan, cep telefonundan, tabletten rahatlıkla bağlanarak katılım sağlanabilecek StudyExpo Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, 26 ve 27 Nisan 2021 tarihlerinde 16:00-20:00 saatleri arasında online olarak yapılacak. Fuara katılım ücretsiz olacak. Kayıt ve fuara katılım için: https://www.studyexpo.com/ adresine giriş yaparak geleceğe yönelik akla takılan tüm sorulara yanıt aranabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!