Servis şoförleri ilk yardım eğitimi aldı

Güncelleme Tarihi:

Servis şoförleri ilk yardım eğitimi aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2022 15:16

ABB, Kahramankazanlı okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personeline yönelik ‘ilk yardım farkındalık eğitimi’ düzenledi. Eğitimini tamamlayanlara katılım belgesi verilirken araçlara da ‘Bu servis personeline ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir’ yazılı sticker yapıştırıldı.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Kahramankazanlı okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personeli için ilk yardım farkındalık eğitimi düzenledi. Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitime Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, Kahramankazan Servis İşletmecileri Derneği Başkanı Vasıf Akdere, servis şoförleri ve yardımcı rehber personeller katıldı. Eğitimde katılımcılara; okul taşıtlarında iş güvenliği tedbirleri ve kanamalarda, yaralanmalarda, kırıklarda ilk yardım gibi pek çok konuda bilgi verildi.

Servis şoförleri ilk yardım eğitimi aldı


Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, Kahramankazan’da gerçekleştirilen eğitimler ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Her canlı değerli olduğu için ilk yardımın önemi daha da artıyor. Bu nedenle özellikle servis şoförlerinin eğitilmiş olmaları çok önemli. Bu amaçla Kahramazankazan’da servis şoförlerine yönelik ilk yardım eğitimi başlattık ve bu eğitimin çok faydalı olduğuna inanıyoruz.” Program sonunda eğitime katılan servis şoförleri ve yardımcı rehber personele katılım belgesi verilirken servis araçlarına ‘Bu servis personeline ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir’ yazılı sticker yapıştırıldı.

Haberin Devamı

Servis şoförleri ilk yardım eğitimi aldı

ANKARA İTFAİYESİNE MODERN ‘ÇEHRE’

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ömrünü tamamlayan 4 itfaiye istasyonunu yeniledi. Bir istasyonu da yeni binasına taşıdı. Akyurt, Nallıhan, Etimesgut ve Haymana’da bulunan itfaiye istasyonlarındaki yetersiz fiziki şartlar sebebiyle iyileştirme çalışmaları başlatan ABB, Pursaklar İtfaiye İstasyonunu da Keçiören Bağlum’da yeni inşa edilen binaya taşıdı. ABB ayrıca Yenimahalle Yuva ve Gölbaşı Tulumtaş Mahallelerinde yapılacak iki yeni istasyon binasının ihalesini de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca yapımı gerçekleştirilecek istasyonların tamamlanmasıyla Ankara İtfaiyesi’nin başkent genelindeki istasyon sayısı 48’e ulaşmış olacak.

BAKMADAN GEÇME!