Sahnede romantik şarkılar

Güncelleme Tarihi:

Sahnede romantik şarkılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2022 00:23

Müzik dünyasının ünlü isimleri Sevgililer Günü’nde Ankara’da sahne aldı ve en güzel aşk şarkılarını Ankaralılar için söyledi.

Haberin Devamı

Başarılı şarkıcı Simge, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı, “Şarkılar aşk için!” konseptinden oluşan 3 gecelik turnesinin kapanışını Ankara Jolly Joker’de gerçekleştirdi. Sahne şovuyla izleyenlerin beğenisini kazanan Simge, kendisini dinlemeye gelenlere, “Eminim sevdiklerinize en güzel, en anlamlı sözleri söylediniz bugün. Bu bugünle sınırlı kalmasın olur mu?” diyerek seslendi.

Sahnede romantik şarkılar


ÖMÜR BOYU SEVGİ

Şarkıları ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Derya Bedavacı, Sevgililer Günü’nde Ankara’da The Green Park Otel’de sahne aldı. Bedavacı, şarkılarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Sahnede romantik şarkılar


22. KATTA ÖZEL GECE

Ankara müzik dünyasının son dönemdeki başarılı isimlerinden Terry Jorrys, JW Marriott Otel’in 22. katında bulunan Skye Vue’de sahne aldı. Jorrys, klavyede Gökhan Over, davulda Serkan Alagök ve saksafonda Ali Erol’un eşlik ettiği gecede söylediği şarkılarla dinleyenlerden tam not aldı.

Sahnede romantik şarkılar


CAZ MÜZİĞE OPERA YORUM


Somel Trio ise Sheraton Otel’deki The Clubhouse Jazz Bar’da sahne aldı. Klavye ve kontrabasta Gökhan Somel, davulda Sefer Can Zor ve vokalde Can Somel’den oluşan grup, popüler şarkıları kendilerine has yorumla sahneye taşıdı. Gecede, gruba opera sanatçısı Şule Köken eşlik etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!