Rus grafiticiler vagon boyarken yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

Rus grafiticiler vagon boyarken yakalandılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2021 02:27

Yurtdışından Türkiye’ye gelerek grafiti yapan, boyama görüntülerini sosyal medyada para ve puan kazanmak için paylaşan 2 Rus genç, Ankara Metrosu’nun depo sahasına tel örgüleri keserek girdi. Kullanılmayan bir treni boyarken yakalanan gençler, polise teslim edildi.

Haberin Devamı

Olay, Ankara Metrosu’nun Macunköy’de bulunan raylı sistem depo sahalarında geçen pazartesi günü yaşandı. Grafiti çalışmalarının görüntülerini ve fotoğraflarını sosyal medyada para ve puan kazanmak için paylaşan Nikita V. ve Dmitry G., metro trenlerinin olduğu sahaya tel örgüleri keserek girdi.

Rus grafiticiler vagon boyarken yakalandılar


POLİSE TESLİM EDİLDİLER

2 genç, eski kullanılmayan bir Bombardier marka treni boyarken metronun depo sahasındaki güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Rusya’dan geldikleri belirlenen ve sırt çantalarında çok sayıda sprey boya bulunan gençler güvenlik görevlileri tarafından polis ekiplerine teslim edildi. Bu tarz eylemlerin ağırlıklı olarak yurt dışından gelenler tarafından yapıldığını belirten EGO Genel Müdürlüğü yetkilileri, zaman zaman grafiti ile boyanan trenlerin daha sonra temizlendiğini belirtti.

Rus grafiticiler vagon boyarken yakalandılar


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!