Pompalı tahsilat

Güncelleme Tarihi:

Pompalı tahsilat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 01:36

Ulus’ta alacaklı olduğunu öne sürdüğü lokantaya tahsilata gelen Ali A., pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açtı. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, lokantada çalışan 2 kadın fenalık geçirdi.

Haberin Devamı

Ulus Denizciler Caddesi’ndeki bir lokantada meydana gelen olayda, alınan bilgiye göre, lokanta sahibinden alacağı olduğunu iddia eden Ali A. ile işyeri sahibi ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali A., yanında getirdiği pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açtı. Denizciler Caddesi’nde büyük paniğe sebep olan olayda, şans eseri yaralanan olmadı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

TÜFEĞİ VERİP TESLİM OLDU

Elindeki pompalı tüfeği polislere veren Ali A., olaysız bir şekilde teslim oldu. Bu sırada lokanta sahibiyle tartışmayı sürdüren A., güçlükle kontrol edildi. Yerlere savrulan boş kovanlar dikkat çekti. Gözaltına alınan zanlı karakola götürüldü. Lokantada maddi hasar meydana gelirken, fenalık geçiren lokantanın 2 kadın çalışanına 112 Acil Servis ambulansında müdahale edildi. Olaya tanık olan bazı vatandaşlar, lokantada kavga çıktığını, silah sesleri üzerine saklandıklarını anlattı. İşyeri sahibinin olay yerine gelen yakınları da taşkınlık çıkardı. Polis ekipleri öfkeli akrabaları sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!