OSTİM OSB’den Sosyal Atölye

Güncelleme Tarihi:

OSTİM OSB’den Sosyal Atölye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2020 00:55

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSTİM OSB), sosyal girişimcilik ya da sosyal inovasyon alanında faaliyet göstermek isteyen kişi veya kuruluşların farkındalıklarını artırmak amacıyla ‘Sosyal Atölye’ adıyla OSTİM Sanayi ve Toplum Değer Üretme Merkezi projesi başlatılacak.

Haberin Devamı

Proje, Ankara Kalkınma Ajansı’nın (AKA) desteği, OSTİM OSB ve Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) ortaklığı ve OSTİM Teknik Üniversitesi’nin koordinasyonuyla gerçekleştirilecek.
OSTİM Teknik Üniversitesi Girişimcilik, Liderlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Proje Yürütücüsü Dr. Öğretim Üyesi Begüm Şahin, şunları söyledi: “Merkez, eğitim faaliyetlerinin yanında sosyal problemlerin çözümüne yönelik en başta sanayi ile iş birliği yapacak, mevcut firmaları sosyal girişimciliğe ve inovasyona özendirecek, sosyal fayda çabasını arttıracak yeni projeler geliştirecek. Proje üretmek isteyen sivil toplum ve devlet kuruluşlarına hizmet verecek canlı ekosistem oluşturmayı hedefliyoruz. Özellikle OSTİM OSB’deki yaklaşık 6 bin firmanın sosyal değer üretme kapasitesinin artırılması için farkındalık yaratmakla başlayacak çaba önce Ankara genelinde uygulanacak, daha sonra ulusal ve uluslararası boyuta taşınacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!