Öğrencilere İş’te Fırsat Günleri

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere İş’te Fırsat Günleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2010 00:00

Rollhouse Bilkent’te gerçekleştirilecek olan İş’te Üniversiteli İş’te Fırsat Günleri etkinliğiyle, iş arayan üniversite öğrencileri ve işverenler bir araya gelecek.

YENIBIRIS.com & Rollhouse işbirliği ile 10-11-12 Mayıs tarihlerinde Rollhouse Bilkent’te gerçekleştirilecek olan “İş’te Üniversiteli İş’te Fırsat Günleri” etkinliğiyle, iş arayan üniversite öğrencileri ile işverenler bir araya gelecek.

Hergün 13:00?19:00 saatleri arasında yapılacak etkinlikler kapsamında, firmaların bowling oyunu ile aday seçimi, söyleşiler, paneller, firma standları ve marka tanıtımları yer alacak.

Kariyerimi tasarlıyorum

Etkinliğin ilk gününde, Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Alâ Elcircevi Çığlığın Gücü, Swiss Hotel İK Müdürü İlkşen Çetintaş Yeni Dönem Mülakat Soruları, Yazar Özden Aslan Bir İşe Giriş Masalı başlıklı konuşmalarıyla katılımcılarla buluşacak.

Kariyer ve Yaşam Koçu Duygu Galiba Bahçeci’nin Kariyerimi Tasarlıyorum başlıklı konuşmasıyla yer alacağı ikinci günde ODS Danışmanlık Genel Müdürü Onur Seçkin Alternatif İş Fırsatları, NLP Uzmanı Ali Çifçi ise Kişisel Başarının Sırları konularını masaya yatıracak.

Etkinliğin son gününde ise, Meteksan Savunma İnsan Kaynakları Müdürü Sinem Genç Özgeçmişimle Farkedilmek başlıklı konuşmasını yapacak. Yarına Hazırlık Enstitüsü Uzman Psikolog Erdal Usluer’in Psikodrama ile Personel Seçimi konusunu anlatacağı son günde, IBM İç Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Ziya Telli de Bir Başarı Hikayesi başlıklı sunumuyla katılımcılarla buluşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!