Muhtarlar sözü aldı

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar sözü aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 02:00

Başkent EDAŞ yetkilileri, Çankayalı muhtarlarla yaptığı toplantıda ilçedeki aydınlatma, bakım ve yatırım çalışmalarının hızlandıracağı sözünü verdi.

Haberin Devamı

Hürriyet Ankara’nın ‘Şalteri attı kapıya dayandı’ manşetiyle 12 Mart 2016 tarihinde gündeme getirdiği, Çankayalı muhtarların elektrik kesintileri ve aydınlatma sorunlarıyla ilgili çağrılarına, yetkililer kayıtsız kalmadı. Başkent EDAŞ, Çankayalı muhtarların şikâyetlerini dinlemek için bir toplantı düzenledi. Muhtarlar Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen toplantıya Çankayalı 90 muhtar katıldı. İlçede yapılan bakım ve yatırım çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıyla ilgili Başkent EDAŞ’tan yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
“Yatırımlar hakkında bilgi veren Başkent EDAŞ ekibi, muhtarların sorularını da yanıtladı. Kente yapılan bakım ve yatırım çalışmalarının anlatıldığı toplantıda, muhtarlar da bölgelerindeki ihtiyaçları dile getirdi. 2016-2020 yatırım süreçleri hakkında bilgi verildi. Çankaya’nın daha aydınlık bir ilçe hâline gelmesi için yıl sonuna kadar kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilecek aydınlatma, bakım ve yatırım çalışmalarının hızlandıracağı sözü verildi.”

Haberin Devamı

İLETİŞİM GÜÇLENDİRİLDİ

Çankaya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Harbiye Mahallesi Muhtarı Özgür Özdemir ise toplantıyla ilgili, özetle şöyle konuştu:
Başkent EDAŞ ile ilgili en ciddi sıkıntımız elektrik kablolarının yer altına alınmaması ve mahallele aydınlatmalarının yetersizliği. Bazen aylarca yanmıyor bu aydınlatmalar. Bunları paylaştık. Müdahale edileceği söylendi. Bu yönde söz verilmesi bizi çok memnun etti. Bir de muhtarlara özel VIP telefon hattıyla ilgili iletişim güçlendirildi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!