Motor tutkunları sezonu kapattı

Güncelleme Tarihi:

Motor tutkunları sezonu kapattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 16:04

Ankaralı Harley Davidson sahiplerinin oluşturduğu Harley Owners Group (HOG) üyeleri, sezon kapanışını özel bir parti ile yaptı. Gecede grubun üyeleri sahneye çıkarak rock müzik konseri verdi.

Haberin Devamı

Tunus Caddesi’ndeki 6:45 KK’de gerçekleşen partiye çok sayıda grup üyesi katıldı. Harley tutkunları, deri ceketleri ve aksesuarlarıyla renkli görüntüler oluşturdu. Grup Başkanı Alper Ok’un ev sahipliği yaptığı geceye katılanlar arasında motor sevdasıyla bilinen eski bakanlardan Kürşat Tüzmen de vardı. Gecede basgitarda Serdar Özkazanç, vokalde Emre Altundaşar, klavyede Yaman Güray, akustik gitarda Serdar Kural, lead gitarda Serkan Sezer ve davulda Eralp Çıragül’den oluşar ‘Rock Chapter’ grubu, sahne aldı. Grup, 80’li ve 90’lı yılların unutulmaz rock şarkılarından oluşan bir repertuar sundu.

Grubun kurucularından Serdar Özkanaç, tamamen amatör bir grup olduklarını ve öncelikli amaçlarının eğlenmek olduğunu söyledi. HOG Başkanı Alper Ok da, geçtiğimiz sezon 22 bin kilometrenin üzerinde yol kat ettiklerini, Ankara grubunun Türkiye’nin en iyi gruplarından biri olduğunu ve gruba üye sayısının her geçen yıl arttığını belirtti.

Haberin Devamı

Motor tutkunları sezonu kapattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!