Miting yapmadı masrafını çocuklara bağışladı  

Güncelleme Tarihi:

Miting yapmadı masrafını çocuklara bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 17:42

İYİ Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Fatih Koca, seçim sürecinde miting yapmadığını belirterek, “Sincan’daki 100 küçük kardeşimize bayramlık alıp onların yüzünü güldürmek istedik” dedi.

Haberin Devamı

İYİ Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Fatih Koca, Hürriyet Ankara Bürosu’nu ziyaret ederek projelerini ve çalışmalarını anlattı. Yoğun bir seçim kampanyası yürüttüğünü anlatan Koca, “60 gün boyunca sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmadık. Ekibimizle Sincan’ı dolaştık. Sincan bizi bağrına bastı” diye konuştu. ‘Üreten Sincan’ vurgusu yapan Koca özetle şunları söyledi:

“50 tane projemiz var. Toplumun tüm kesimine hitap ediyor. Asfalt üretme tesisi projemiz var. Belediyemiz üç katı masraf yapıp asfalt alacağına bir katı masrafla kendi asfaltını üretebilir ve Sincan’da asfaltsız sokak kalmaz. Hatta başka belediyeler satış yapılarak gelir de elde edilebilir. Enerjinin konuşulduğu günümüzde hiçbir aday bu yönde proje koymuyor. Biz yenilenebilir enerji konusuna önem veriyor ve proje geliştiriyoruz. Bunları da Sincanlılara anlattık. Kendi kendine yetebilen bir belediye hedefimiz var. Yeşil Sincan için çabalıyoruz. ‘Üreten Sincan’ diyoruz. Entegre et tesisi projemiz var. Hem hayvancılığı hem istihdamı artıracak bir proje. Ben bugün Sincan’da pazarların üzerini kapatacağım demekten utanıyorum ancak pazarlarımızın üstleri açık biz gelince kapatacağız. Kışın karda soğukta yazın sıcakta alışveriş yapana da esnafa da çile olmayacak. Huzurevi projemiz, zihinsel engelliler için tatil projemiz gibi dezavantajlı bireyler için de projelerimiz var. Bizim artık akıllı şehirleri konuşmamız lazım. Sincan çok geride kaldı. Makus talihini yenmesi lazım. Gençleriyle, ev kadınlarıyla, emeklileriyle herkese yaşanabilir modern bir Sincan vadediyoruz. Sincan tarihinde hiçbir muhalefet partisinin yapmadığı baskıyı yapıyoruz. Genel Başkanı’mız Sayın Meral Akşener de seçim sürecimizde iki kez Sincan’a geldi Sincanlılarla buluştu. Onun ve Sincanlıların desteğiyle iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz.”

Haberin Devamı

Miting yapmadı masrafını çocuklara bağışladı

Fatih Koca, proje ve çalışmalarını Hürriyet Ankara Haber Koordinatörü Murat Yılmaz'a anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!