Misafirhaneye yerleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Misafirhaneye yerleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 00:36

Antalya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili denetimlerde, gidecek yeri olmadığını söylediği halde ceza kesilen Ali Çiftçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri tarafından Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) karşılandı ve Dışkapı'daki Kimsesizler Misafirhanesi'ne yerleştirildi.

Haberin Devamı

Kış boyu burada misafir edilecek olan Çiftçi, Ankara Valiliği meslek edindirme personeliyle görüştü. Antalya’ya iş bulmak için gittiğini belirten Çiftçi, şunları söyledi: "Antalya'da paramı ve ehliyetimi çaldırdım. Bu nedenle sokakta kaldım, mağdur oldum. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiğimden ceza kesildi. Devletimiz haklı, sokaktasın, kısıtlama var, ceza kesebilirler, bu görevleri. Yaşanan olaydan kısa bir süre sonra polis ekiplerimiz bana ulaştı ve Antalya'da barınma evine yerleştirildim. Burada bir gün kaldıktan sonra otobüsle Ankara'ya geldim. Devletimize çok teşekkür ediyorum, bana yardımcı oldular."

Misafirhaneye yerleştirildi


SOSYAL MEDYADAN ÖZÜR DİLENMİŞTİ

Haberin Devamı

Polisin, sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere yönelik uygulamasına takılan, evinin Ankara’da olduğunu ve Antalya’da kalacak bir yeri bulunmadığını söylemesine rağmen ceza kesilen Çiftçi’ye dair görüntüler sosyal medyada yer almıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Polisimiz burada görevini yapıyor ancak bu olayın içeriğine göre davranmamız lazım geldiğini kabul ediyoruz. Ali Çiftçi'yi tekrar bulduk. Gerekli desteği ve barınmasını sağladık, helalleştik. Memleketine intikal ettireceğiz. Polis arkadaşımız da üzgün. Düzeltir, özür dileriz" ifadesine yer verilmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Emniyet Genel Müdürlüğü’nün konuyla ilgili açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!