Mehmet’in hayali gerçek oldu

Güncelleme Tarihi:

Mehmet’in hayali gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2022 15:30

Polinöropati hastası Mehmet Soner Karakoç... En büyük hayali, bir EGO otobüsünün şoför koltuğuna oturmaktı. Hayali gerçekleştirilen ve direksiyon başına geçen Karakoç, “EGO’nun sıkı bir takipçisiyim” dedi.

Haberin Devamı

Ankara’da yaşayan polinöropati hastası Mehmet Soner Karakoç’un(22) en büyük tutkusu EGO otobüsleriydi. Yolda gördüğü otobüsleri videoya kaydeden ve YouTube kanalında yayınlayan Karakoç, çektiği otobüs fotoğraflarını da sürekli sosyal medya hesaplarından paylaşıyordu. Karakoç’un en büyük hayali ise bir EGO otobüsünün şoför koltuğuna oturarak vakit geçirmek ve fotoğraf çektirmekti. Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a sosyal medya üzerinden ulaşan fizyoterapist Yusuf Şentürk, öğrencisi Karakoç’un hayalini anlatarak bu konuda destek talep etti. Başkan Yavaş da EGO Genel Müdürlüğü’ne talimat vererek, talebin yerine getirilmesini söyledi.

Mehmet’in hayali gerçek oldu


2. BÖLGE’DE AĞIRLANDILAR

Bunun üzerine Mehmet Soner Karakoç, EGO Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla Macunköy’de bulunan EGO Genel Müdürlüğü 2. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde ağırlandı. Programa fizyoterapistleri Yusuf Şentürk, Arif Yeşilay ve annesi Raziye Karakoç ile birlikte katılan Karakoç’a, EGO yöneticileri de eşlik etti.

Mehmet’in hayali gerçek oldu


HEYECANDAN YERİMDE DURAMADIM

Karakoç, önce EGO’nun 1988 model Mercedes marka eski otobüsünü inceledi. Bu aracın şoför koltuğuna oturarak fotoğraf çektirdi. Ardından 2021 model Mercedes marka EGO otobüslerini inceledi. Yeni alınan otobüslerden biriyle garaj alanında kısa bir tur atan Karakoç, “Her anlamda EGO’nun sıkı bir takipçisiyim. Yeni alınan otobüslerin renk ve koltuk desenlerinin belirlenmesi için yapılan ankete de katılmıştım. Buluşmanın gerçekleşeceğini öğrendiğimden itibaren heyecandan yerimde duramadım” dedi.

Mehmet’in hayali gerçek oldu


POLİNÖROPATİ NEDİR

Kol ve bacaklarda ilerleyen, güçsüzlük ve bozulmuş duyu fonksiyon belirtileriyle görülen, omurilikten çıkan çevresel sinirlerin uğradığı yaygın bir nörolojik hastalıktır.

Mehmet’in hayali gerçek oldu

Mehmet Soner Karakoç, otobüsle tur atarken o anları cep telefonuyla da kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!