Medya oscarları sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Medya oscarları sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2010 00:00

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından verilen “2009 Medya Oscarları”, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye kabine üyelerinin tamamına yakını katıldı. Haşim KILIÇ

Haberin Devamı

 “Yılın Ana Haber Bülteni” ödülü Kanal D Haber’e, “Yılın Haber Kanalı” ödülü CNN Türk’e verilirken, Uğur Dündar’ın hazırladığı “Arena” “Yılın Haber Programı” seçildi. Rixos Otel’de düzenlenen geceye hükümet adeta çıkarma yaptı. Geceye Devlet Bakanları Cemil Çiçek, Bülent Arıç, Hayati Yazıcı, Ertuğrul Günay, Tamer Yıldız, Mustafa Demir’in yanı sıra AKP Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir Aksu ve Necati Çetinkaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasi katıldı.
Birand’a ikinci ödül
Gecede “Yılın Ana Haber Bülteni” ödülünü Kanal D Ana Haber adına Mehmet Ali Birand, “Yılın Haber Kanalı” ödülünü de CNN Türk adına yine Mehmet Ali Birand aldı. Ödülleri Cemil Çiçek ve Mustafa Demir’in elinden alan Birand, bu başarının ardında iyi bir ekip çalışması olduğunu söyledi.

Erkek oyuncu

Haberin Devamı

“Yılın Spor Programı” Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu’nun sunduğu Maraton seçildi. “Yılın Müzik Eğlence Programı” Ferhat Göçer’in sunduğu “Ferhat Göçer İle” oldu. Ödül törenine sevgilisi Ömür Gedik’le birlikte katılan Göçer, ödülünü Bülent Arınç’ın elinden aldı. “Mehmet Aslantuğ da, Hanımın Çiftliği dizisindeki rolüyle “Yılın Erkek Oyuncusu” seçildi. “Yılın Televizyon Dizisi” seçilen Bu Kalp Seni Unutur mu’nun ödülünü ise dizinin oyuncularından Melis Birkan aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!