Markette silahlı soygun

Güncelleme Tarihi:

Markette silahlı soygun
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 01:16

Sincan’daki bir markete giren maskeli ve silahlı soyguncular, kasiyeri tehdit ederek kasadaki tüm parayı poşete doldurttu. Güvenlik kameralarınca kaydedilen soygunun ardından kaçan soyguncular kısa sürede yakalandı.

Haberin Devamı

Sincan Mareşal Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iki silahlı soyguncu bölgedeki bir markete girdi. Soygunculardan biri müşteri gibi geldiği markette müşteri olup olmadığını kontrol etti. Diğeri ise yüzünü sarı renkli bir bezle kapatarak, uygun anı bekledi. Silahla tehdit edip, kolundan tuttuğu market görevlisi M.C.'yi kasanın bulunduğu bölüme getiren soyguncu, tüm paraları bir poşete doldurmasını söyledi. Kasadaki bin 500 TL’yi alan soyguncular, olay yerinden hızla uzaklaştı.

BELİNE SİLAH DAYADI

Görüntülerde soygunculardan birinin müşteri gibi alışveriş yaptığı görülüyor. Market çalışanı M.C. ise diğer müşterilerle ilgileniyor. Alışverişlerini yapan müşterilerin marketten dışarı çıkmasıyla harekete geçen soyguncu, belinden çıkarttığı silahla market görevlisini tehdit ediyor. Eli silahlı soyguncu, neye uğradığını şaşıran görevliyi kolundan tutarak kasaya kadar getiriyor. Görevlinin beline silah dayayan saldırgan, kasadaki paraları bir poşete koyup, elleri cebinde hiçbir şey olmamış gibi yavaş yavaş marketten çıkıyor. Market çalışanı ise kısa süreli şokun ardından durumu polis ekiplerine haber veriyor.

Haberin Devamı

SAATLER SONRA YAKALANDILAR

Olayın ardından harekete geçen Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek, kaçan iki soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, olaya karıştığı tespit edilen Murat B. ile Fati Ş.'yi sabaha karşı kaldıkları evde yakalayarak, gözaltına aldı. Olayın ardından 24 saat geçmeden yakayı ele veren iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!