Marka Festivali’ne görkemli kapanış

Güncelleme Tarihi:

Marka Festivali’ne görkemli kapanış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 01:00

Yaklaşık 15 bin kişinin katılım sağladığı ve yüzlerce markanın buluştuğu Ankara Marka Festivali önceki gün sona erdi. Kapanış gecesinde, 3 gün süren festivale katkı sağlayan marka ve isimler ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası’nın bu yıl ikincisi düzenlediği Ankara Marka Festivali, önceki akşam ATO Congresium’da düzenlenen görkemli bir törenle son buldu. 14-15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen festivale katkı yapan isimlerin, onlarca dev markanın ve sponsorların ödüllendirildiği geceye ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve ATO yönetimi de katıldı. Gecede, festival sponsorlarından Hürriyet Gazetesi’ne verilen ödülü ise Hürriyet Ankara Haber Koordinatörü Deniz Gürel aldı. Festivalin onur ödülleri ise 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde saldırıya uğrayan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’e verildi. TBMM ve Anıtkabir’e verilen ödüller salonda büyük alkış aldı. 

15 BİN KİŞİ KATILDI

Haberin Devamı

ATO Başkanı Gürsel Baran, festivalde 3 gün boyunca 10 ayrı salonda 132 marka ve ismin ilham verici konuşmalar yaptığını belirterek şöyle konuştu: “Yaklaşık 15 bin kişi dinleyici olarak katılım sağladı. Üniversite öğrencilerine yönelik sertifika programlarına 700 üniversite öğrencisi katıldı. Burada 3 gün boyunca konuşmalarını ve hikayelerini dinlediğimiz marka ve isimler ürettikleri katma değer ve sağladıkları istihdamla tüm ülke için örnek teşkil ediyor. Dileriz ki festival, üyelerimiz ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere her kesim için bilgilendirici, ilham verici ve cesaretlendirici bir nitelik taşımıştır.

MARKALARLA ZENGİNLEŞECEĞİZ

Daha çok sayıda marka üretmemiz gerektiği aşikardır. Türkiye ekonomisi markaları ile zenginleşecektir. Fason üretimin yerini markanın değeri almalıdır. ABD, Japonya, Güney Kore, Almanya ve İngiltere gibi büyük ekonomiler küresel markaları ile ekonomilerini geliştirmektedirler. Japon makinasında İtalyan kumaşı işleyip, üstüne Amerikan markası basıp Türk vatandaşına satarak zenginleşemeyiz. Bizim de taşıdığımız potansiyeli açığa çıkaracak yeni ve güçlü markalar oluşturmamız gerekiyor. Bizi bir arayan getiren bu festivalin, bu kıvılcımı yakması en temel amacımızdır.”

Marka Festivali’ne görkemli kapanış

Haberin Devamı

Gecede, festivale katkı sağlayan Hürriyet Gazetesi adına verilen ödülü, Hürriyet Ankara Haber Koordinatörü Deniz Gürel, ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu Başkanı Zafer Hacıosmanoğlu’ndan aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!