LÖSEV’e can verin

Güncelleme Tarihi:

LÖSEV’e can verin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2017 12:39

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Genel Koordinatörü Hülya Ünver, Kurban Bayramı'nda LÖSEV'e bağış yapılması çağrısında bulunarak, “Proteinle beslenmek açıkçası lösemi gibi bir hastalıkla mücadelede çok önemli. Kurban bağışları çocuklarımıza can verecek” dedi. 

Haberin Devamı

LÖSEV, kayıtlı lösemi ve kanser hastaları ile onların imkânları kısıtlı ailelerine 1998’den bu yana maddi-manevi destek veriyor. Vekaleten kurban bağışı kampanyasına yapılacak desteklerin lösemi ve kanser hastalarının tedavisi açısından önemine dikkat çeken LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, şunları söyledi:

PROTEİN ALMALARI ÇOK ÖNEMLİ

“Proteinle beslenmek açıkçası lösemi gibi bir hastalıkla mücadelede çok önemli. Çocuklarımızın bağışıklık sisteminin güçlü kalması için senede bir kere et yemekle bunu başaramıyoruz, hastalarımızın büyük bir çoğunluğunun bu anlamda desteğe ihtiyacı var. Et ve et ürünleri oldukça pahalı, dolayısıyla hayırsever bağışçılarımızın yaptığı bu bağışlar ailelerimizin, çocuklarımızın evlerine et ve et ürünleri olarak giriyor. Bağışlar yapıldığı takdirde biz de 12 ay boyunca hastalarımıza şifa olması için evlerine kadar et ve et ürünlerini ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu yıl da her yıl olduğu gibi duyarlı hayırsever bağışçılarımızın kurban bağışlarını vakfımıza yapmalarını bekliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!