Loca kullanımına müdahale edemeyiz

Güncelleme Tarihi:

Loca kullanımına müdahale edemeyiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2022 13:37

Ankaragücü’nün taraftardan sorumlu yöneticisi Gülsen Yılmaz, Fenerbahçe maçındaki tartışmalara açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın yankıları sürerken, Eryaman Stadı’ndaki localara Fenerbahçe’yi destekleyen kişilerin alındığı yönündeki tartışmalara, başkent ekibinin taraftardan sorumlu yöneticisi Gülsen Yılmaz açıklık getirdi. Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Localarla ilgili bilgi kirliliğine bir açıklama getireyim. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Emniyet vb. kurum ve turuluşlara ait locaların şifreleri kendilerine aittir ve kulübümüz tarafından bu localara hiçbir takım taraftarı için yükleme yapılamamaktadır. Kulübümüze ait 3 adet loca bulunmaktadır ve bu localarda da Fenerbahçe maçında, futbolcu aileleri ve Ankaragücü camiası misafir edilmiştir. Diğer localara kulüp olarak müdahale etme şansımız bulunmamaktadır. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir loca sahibine ‘başka takım taraftarını’ neden locanda misafir ediyorsun ‘şeklinde bir uygulama yapılamaz. Loca kişilere aittir ve misafirlerine kulüp olarak karışma hakkımız yoktur. Kulübümüz tarafından hiçbir Fenerbahçe taraftarı usulsüz olarak ya da müsamaha gösterilmek suretiyle stada alınmamıştır.”

Haberin Devamı

Loca kullanımına müdahale edemeyiz

GEREKLİ CEZAYI ALACAKLARDIR

“Basın sözcümüzün yaptığı paylaşımda görüldüğü üzere Fenerbahçe taraftarları, demirleri kırarak stadyuma cebren giriş yapmaya çalışmış ve biber gazlı müdahale ile durdurulmuştur. Kırdıkları demirlerle alakalı tutanaklar mevcuttur ve gerekli cezayı alacaklardır. Ankaragücü çok büyük bir camiadır ve bu camiaya zarar vermek isteyen, bilgi kirliliğine sebep olan kaos oluşturma amacı güden kimsenin yeri yoktur. Asıl olan resmi doğru görmektir, haksız karalama kampanyalarına bilmeden istemeden de olsa alet olmamaktır. Saygı çerçevesinde herkes eleştiri yapma hakkına sahiptir.”

GİRESUNSPOR MAÇINI ARSLANBOĞA YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) MKE Ankaragücü’nün, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Bitexen Giresunspor ile deplasmanda oynayacağı maça hakem Suat Arslanboğa’yı atadı. Ankaragücü, Suat Arslanboğa yönetiminde daha önce çıktığı 5 maçta; 2 galibiyet, 1 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Karşılaşma, 24 kim Pazartesi günü oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!