Liselerin şampiyonu Gazi Koleji

Güncelleme Tarihi:

Liselerin şampiyonu Gazi Koleji
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 00:00

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel anadolu ve Fen Lisesi Basketbol Takımı yenilgisiz Ankara şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Başkent’te 120 okul takımının katılımıyla Kasım ayında başlayan Ankara Liseler Basketbol Şampiyonası, Gazi Koleji’nin zaferiyle son buldu. Genç Erkekler Ankara Basketbol finallerinde heyecan doruğa çıktı. Son maçta normal süresi 46-46 berabere biterken salonda nefesler durdu ve uzatma periyodu sonunda maçı daha çok isteyen ve savaşan Gazi Koleji 54-52 skorla Samanyolu Kolejini yenerek nağmalup Ankara şampiyonu oldu.
Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu Ve Fen Lisesi Basketbol Takımı şampiyonluk serüveninde yapmış olduğu 9 maçta Büyük Kolej, Fatoş Abla, TED Koleji, ODTÜ Koleji, HÖTAL Anadolu Lisesi, Ankara Lisesi, Arı Koleji, Samanyolu Koleji gibi Ankara’nın önde gelen okullarıyla yaptığı maçlarda açık ara farkla rakiplerine üstünlük kurarak nağmalup Ankara Şampiyonu oldu.
Takım Sorumlusu Beden Eğitimi Öğretmeni Cengiz Terzioğlu, “Bu şampiyonada üniversitemizin, vakfımızın, okul yönetimimizin ve velilerimizin desteklerini yanımızda hissederek daha güçlü adımlarla ilerledik. Geriye düştüğümüz anda dahi bu güç sayesinde geri adım atmadık ve nağmalup Ankara Şampiyonu olduk. Bu 13 aslan yüreğin artık Türkiye derecesiyle taçlanma zamanı gelmiştir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!