Köprü altında nahoş manzara

Güncelleme Tarihi:

Köprü altında nahoş manzara
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2022 15:20

Sıhhiye’deki demiryolu köprüsünün altındaki yosunla kaplı duvar ve ıslak kaldırım, vatandaşın tepkisini topluyor. Durumu eleştiren kent sakinleri, “Hoş bir manzara değil, önlem alınmalı” diyor.

Haberin Devamı

Sıhhiye’de her gün altından binlerce kişinin geçtiği demiryolu köprüsünün altındaki duvar yosun tuttu. Köprünün üstünden aşağıya inen borunun açıktan kaldırıma aktığına dikkat çeken vatandaşlar, “Kaldırımdaki su, duvardaki yosun çirkin bir görüntü oluşturuyor” diyerek, bu durumu eleştirdi. Köprü altındaki kaldırımın da sürekli ıslak halde olduğunu belirten bir kent sakini, şunları söyledi:

Köprü altında nahoş manzara


DUVARDAN KALDIRIMA AKIYOR

“Köprüden aşağıya gelen boru bir gidere bağlanmadığı için duvardan kaldırıma açıktan sürekli su akıyor. Bu nedenle kaldırım da sürekli ıslak halde. İnsanlar bu taraftan geçemiyor. Kış aylarında soğuk havalarda buzlanma da oluyor. Hemen yanında otobüs durakları var insanlar bekliyor. Buradaki dükkânlardan alışveriş yapanlar var, sürekli bir hareketlilik söz konusu.

Köprü altında nahoş manzara


HOŞ DEĞİL ÖNLEM ALINMALI

Kaldırımdaki su, duvardaki yosun çirkin bir görüntü oluşturuyor. Burada bazen koku da oluyor. Hoş bir manzara değil, önlem alınmalı. Hem Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın (TCDD) hem de Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) burayla ilgili bir an önce harekete geçmesini bekliyoruz. Boruyla ilgili çözüm sağlanıp duvarda da bir çalışma yapılırsa bu kötü görüntü ortadan kalkar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!